Reparatii ecran Allview

Reparatii ecran Allview - Service GSM Cluj

Untitled-1

PHONEFIX – Reparatii urgente si de calitate ale ecranelor sparte

Nu te mai ingrijora, doar vino cu telefonul tau spart la Phonefix! Daca ti s-a intamplat nefericitul caz sa-ti scapi telefonul si acesta s-a spart, sau inca mai functioneaza, dar te deranjeaza sticla sparta de pe el sau iti raspunde la comenzile touch in mod eronat, nu trebuie sa-ti arunci telefonul sau sa-ti cumperi altul nou. In cel mai scurt timp il vei avea din nou inapoi intr-o stare noua, si nici nu-ti vei mai aminti de neplacerile pe care le-ai avut.

 

Reparatia  touch screen-ului

In loc sa-ti cumperi un telefon nou, vino la noi cu el sa-ti oferim o diagnoza si o oferta de pret pentru reparatie, efectuata in mod profesional, cu elemente noi originale si garantie de 12 luni.

 

Diagnoza pentru telefoane Android, tablete si iPhone-uri

In cazul in care ecranul ori touch-ul telefonului sau tabletei tale nu este spart, nu vezi nici un semn al defectiunii pe telefon, si totusi, telefonul tau nu functioneaza asa cum ar trebui s-o faca, te asteptam cu el sa-ti facem noi, cei de la Phonefix, o diagnoza a posibilelor probleme care iti opresc device-ul de la functionarea normala.

 

Reparatia ecranelor sparte

PHONEFIX si echipa sa de experti iti ofera reparatii de ecrane sparte la o calitate exceptionala. Compania noastra este specializata in reparatii facute pe loc sau in aceeasi zi. Daca nu ai timp sa astepti, a doua zi sigur il vei primi inapoi reparat sau daca esti dintr-o alta localitate, poti sa ni-l trimiti cu un curierat rapid, iar noi ti-l vom expedia imediat inapoi in aceeasi zi in care l-am primit si l-am reparat. Garantia PHONEFIX spune totul!

Iti oferim reparatii sau chiar si schimbari complete ale display-ului tau. Daca ecranul telefonului tau mai afiseaza, dar comenzile prin apasare ale touch-ului nu mai sunt luate, in cele mai multe cazuri iti putem schimba doar touch screen-ul, nu e nevoie si de schimbarea ecranului.

Touch screen-ul este conceput cu o folie foarte subtire, care daca este intrerupt prin zgariere mai adanca sau spargere, nu-ti va mai raspunde la comenzi, chiar daca ecranul este intact.

 

Schimbarea ecranelor sparte

PHONEFIX a fost lansat pentru a te ajuta sa-ti rezolvi problemele legate de telefonul sau tableta ta. Iti oferim consultanta gratuita si o oferta de pret de nerefuzat pe reparatia telefonului care a suferit accidentul nedorit. Suna-ne azi pentru o cotatie si oferta de pret sau completeaza formularul de contact de pe site-ul nostru www.phonefix.ro.

-Diagnoza situatiei in care este problema cu cablul ecranului sau cu ecranul in sine.

-Diagnoza situatiei in care touch screen-ul este invechit sau depasit, iar noi iti vom efectua reparatia necesara la el.

-Iti vom face constatarea daca este spart doar touch screen-ul telefonului tau sau/ori ecranul acestuia. Defectul touch screen-ului iti va crea probleme la apasarea acestuia in ceea ce priveste raspunsul la comenzile date de tine.

-Efectuam schimbarea totala a touch-ului in cazul in care nivelul de deteriorare al acestuia nu mai ingaduie alta metoda de reparatie.

PROBLEME FRECVENTE

Reparare/inlocuire ecran
Schimbare/reparare port incarcare
Reparatii/inlocuire camera foto
Reparare/inlocuire baterie
Reparare/inlocuire antena

SERVICIILE NOASTRE

Reparatii in aceiasi zi
Reparatii prin curier
Piese de schimb originale sau de calitate
Echipa service competenta
Estimare costuri gratuit

Telefonul tau e doar la un pas de a fi reparat.

Vanzari/Cumparari

Telefonul tau s-a defectat si nu mai vrei sa fie reparat? Poate vrei sa-ti cumperi cel mai nou model in locul celui vechi? Cumpara. Vinde. Schimba – la PHONEFIX

Intrebari frecvente

La PhoneFix reparatia telefoanelor este la ordinea zilei.

In afara de asta, mai reparam tablete si smartwatch-uri

Scoate imediat bateria din el!

Vino cu telefonul cat de repede poti la service-ul PhoneFix.

Suntem dispusi sa achizitionam telefonul dumneavoastra pentru piese de schimb sau reciclare

De obicei ne incurajam clientii sa foloseasca curierate care fac asigurare pe colet si au un numar de identificare (tracking number) cu care clientul poate sa verifice unde ii este coletul. Daca clientul doreste ca telefonul sa-i fie returnat cat mai curand, trimiterea trebuie sa se faca prin curierat rapid in ambele sensuri.Clientii nostri isi pot alege liber firma de curierat cu care vor sa trimita pachetul.

In general pretul trimiterii pachetelor sunt undeva intre 16-20 RON cu livrare a doua zi, cu firma de curierat Fan Courier.

Pretul final include atat piesele originale schimbate cat si manopera.

Din cauza faptului ca reparatiile pot fi de multe feluri, clientul plateste dupa ce telefonul i-a fost reparat.

DA! Daca ai nevoie de salvarea datelor din telefonul tau, vino direct la noi! Dispunem de toate mijloacele de ultima generatie, ca tu sa nu pierzi nici o informatie salvata pe device-ul tau.

Exista posibilitatea ca unele defecte ale telefonului sa nu mai permita salvarea datelor, dar tehnicienii PhoneFix nu vor efectua niciodata reparatii care vor duce la pierderea datelor tale!

In cazul in care device-ul tau a suferit un soc fizic/mecanic in urma caruia s-a spart/rupt ceva sau a suferit contaminare cu lichide,produsul tau isi pierde garantia. Garantia nu se refera in nici un caz la defectele cauzate de utilizator.

Remedierea telefoanelor si altor aparate electronice care au suferit contacte cu lichide este una dintre cele mai inalte performante ale tehnicienilor PhoneFix.

Daca telefonul tau a avut de-a face cu apa, vino cu el sau trimite-l cat mai repede la PhoneFix!

Contacteaza-ne

Vezi politica de confidențialitate

CAPTCHA image

Ne ajută să filtrăm conținutul de tip spam.