Reparatii ecran HTC

/Reparatii ecran HTC
Reparatii HTC A9

Service GSM Cluj - Napoca - HTC

PHONEFIX – Reparatii urgente si de calitate ale ecranelor sparte

Nu te mai ingrijora, doar vino cu telefonul tau spart la Phonefix! Daca ti s-a intamplat nefericitul caz sa-ti scapi telefonul si acesta s-a spart, sau inca mai functioneaza, dar te deranjeaza sticla sparta de pe el sau iti raspunde la comenzile touch in mod eronat, nu trebuie sa-ti arunci telefonul sau sa-ti cumperi altul nou. In cel mai scurt timp il vei avea din nou inapoi intr-o stare noua, si nici nu-ti vei mai aminti de neplacerile pe care le-ai avut.

 

Reparatia  touch screen-ului

In loc sa-ti cumperi un telefon nou, vino la noi cu el sa-ti oferim o diagnoza si o oferta de pret pentru reparatie, efectuata in mod profesional, cu elemente noi originale si garantie de 12 luni.

 

Diagnoza pentru telefoane Android, tablete si iPhone-uri

In cazul in care ecranul ori touch-ul telefonului sau tabletei tale nu este spart, nu vezi nici un semn al defectiunii pe telefon, si totusi, telefonul tau nu functioneaza asa cum ar trebui s-o faca, te asteptam cu el sa-ti facem noi, cei de la Phonefix, o diagnoza a posibilelor probleme care iti opresc device-ul de la functionarea normala.

 

Reparatia ecranelor sparte

PHONEFIX si echipa sa de experti iti ofera reparatii de ecrane sparte la o calitate exceptionala. Compania noastra este specializata in reparatii facute pe loc sau in aceeasi zi. Daca nu ai timp sa astepti, a doua zi sigur il vei primi inapoi reparat sau daca esti dintr-o alta localitate, poti sa ni-l trimiti cu un curierat rapid, iar noi ti-l vom expedia imediat inapoi in aceeasi zi in care l-am primit si l-am reparat. Garantia PHONEFIX spune totul!

Iti oferim reparatii sau chiar si schimbari complete ale display-ului tau. Daca ecranul telefonului tau mai afiseaza, dar comenzile prin apasare ale touch-ului nu mai sunt luate, in cele mai multe cazuri iti putem schimba doar touch screen-ul, nu e nevoie si de schimbarea ecranului.

Touch screen-ul este conceput cu o folie foarte subtire, care daca este intrerupt prin zgariere mai adanca sau spargere, nu-ti va mai raspunde la comenzi, chiar daca ecranul este intact.

 

Schimbarea ecranelor sparte

PHONEFIX a fost lansat pentru a te ajuta sa-ti rezolvi problemele legate de telefonul sau tableta ta. Iti oferim consultanta gratuita si o oferta de pret de nerefuzat pe reparatia telefonului care a suferit accidentul nedorit. Suna-ne azi pentru o cotatie si oferta de pret sau completeaza formularul de contact de pe site-ul nostru www.phonefix.ro.

-Diagnoza situatiei in care este problema cu cablul ecranului sau cu ecranul in sine.

-Diagnoza situatiei in care touch screen-ul este invechit sau depasit, iar noi iti vom efectua reparatia necesara la el.

-Iti vom face constatarea daca este spart doar touch screen-ul telefonului tau sau/ori ecranul acestuia. Defectul touch screen-ului iti va crea probleme la apasarea acestuia in ceea ce priveste raspunsul la comenzile date de tine.

-Efectuam schimbarea totala a touch-ului in cazul in care nivelul de deteriorare al acestuia nu mai ingaduie alta metoda de reparatie.

Probleme frecvente

Reparare/inlocuire ecran

Schimbare/reparare port incarcare

Reparatii/inlocuire camera foto

Reparare/inlocuire baterie

Reparare/inlocuire antena

Serviciile noastre

Reparatii in aceiasi zi

Reparatii prin curier

Piese de schimb originale sau de calitate

Echipa service competenta

Estimare costuri gratuit

Reparatii prin curier
Vanzare telefoane
Vanzare/Cumparare
Schimburi avantajoase
Plata pe loc
Garantie

Informatii suplimentare?

Raspundem la telefon: