Reparatii HTC 10

Reparatii HTC 10 - Service GSM Cluj

Reparatii-HTC-10

HTC 10 a fost lansat in mai 2016 si impresioneaza prin performante exceptionale si prin stabilizarea optica a imaginilor pentru fotografii profesioniste si in fata, si in spate. Smartphone-ul HTC 10 are un display Super LCD5 de 5.2 inch cu touch capacitiv si 16M culori si o rezolutie de 1440 x 2560 de pixeli. Rapiditatea telefonului este data de procesorul quad-core (2x 2.15 GHz Kyro si 2x 1.6 GHz Kyro) si de memoria interna de 4 GB RAM.

Reparatii ecran la HTC 10

Smartphone-ul HTC 10 se evidentiaza printr-un ecran rezistent si durabil datorita sticlei de protectie Corning Gorilla Glass 3. Display-ul acestuia poate fi totusi destul de fragil daca nu il pastrezi intr-o husa adecvata sau daca nu il manevrezi cu prea multa atentie. Reparatia ecranului la un HTC 10 poate fi destul de costisitoare si din acest motiv te sfatuim sa il aduci in service-ul nostru deoarece iti oferim servicii de reparatii la cele mai mici preturi. Incercam sa folosim doar componente originale in procesul de reparatie al display-ului si echipamente de ultima generatie care ne asigura ca procesul de reconditionare al display-ului sa fie executat corect din punct de vedere tehnic, astfel incat rata de reusita este de 100%.

Contactul cu lichide la HTC 10

Contactele indelungate cu lichide pot avea un impact serios asupra performantelor telefonului necesitand interventia unor profesionisti pentru remediere. Trebuie sa ai mare grija cu smartphone-ul tau HTC 10 deoarece acesta se poate defecta cu usurinta daca intra in contact cu apa. Pentru a scapa rapid de aceasta defectiune, nu incerca sa remediezi problema acasa, ci vino la Phonefix! Tehnicienii nostri au experienta si cunostintele necesare in  repararea tuturor tipurilor de contacte cu lichide pe majoritatea smartphone-urilor, astfel incat sa nu fie nevoie sa stai fara telefon prea mult timp.

Cat costa reparatiile la HTC 10

Atunci cand smartphone-ul tau este defect, reparatiile pentru acesta te pot costa destul de mult. Costul pentru a repara un HTC 10 variaza mult in functie de tipul de reparatie si de locul unde il duci pentru a fi reparat.  Daca apelezi la un service de telefoane specializat, asa cum este Phonefix, nu vei cheltui prea mult. Diagnoza se realizeaza gratuit, iar reparatiile smartphone-urilor au un pret accesibil. Aici ti se ofera servicii de reparatii la preturi competitive pentru cele mai populare smartphone-uri si tablete de pe piata. Te asteptam in service-ul nostru GSM!

PROBLEME FRECVENTE

Reparare/inlocuire ecran
Schimbare/reparare port incarcare
Reparatii/inlocuire camera foto
Reparare/inlocuire baterie
Reparare/inlocuire antena

SERVICIILE NOASTRE

Reparatii in aceiasi zi
Reparatii prin curier
Piese de schimb originale sau de calitate
Echipa service competenta
Estimare costuri gratuit

Telefonul tau e doar la un pas de a fi reparat.

Vanzari/Cumparari

Telefonul tau s-a defectat si nu mai vrei sa fie reparat? Poate vrei sa-ti cumperi cel mai nou model in locul celui vechi? Cumpara. Vinde. Schimba – la PHONEFIX

Intrebari frecvente

La PhoneFix reparatia telefoanelor este la ordinea zilei.

In afara de asta, mai reparam tablete si smartwatch-uri

Scoate imediat bateria din el!

Vino cu telefonul cat de repede poti la service-ul PhoneFix.

Suntem dispusi sa achizitionam telefonul dumneavoastra pentru piese de schimb sau reciclare

De obicei ne incurajam clientii sa foloseasca curierate care fac asigurare pe colet si au un numar de identificare (tracking number) cu care clientul poate sa verifice unde ii este coletul. Daca clientul doreste ca telefonul sa-i fie returnat cat mai curand, trimiterea trebuie sa se faca prin curierat rapid in ambele sensuri.Clientii nostri isi pot alege liber firma de curierat cu care vor sa trimita pachetul.

In general pretul trimiterii pachetelor sunt undeva intre 16-20 RON cu livrare a doua zi, cu firma de curierat Fan Courier.

Pretul final include atat piesele originale schimbate cat si manopera.

Din cauza faptului ca reparatiile pot fi de multe feluri, clientul plateste dupa ce telefonul i-a fost reparat.

DA! Daca ai nevoie de salvarea datelor din telefonul tau, vino direct la noi! Dispunem de toate mijloacele de ultima generatie, ca tu sa nu pierzi nici o informatie salvata pe device-ul tau.

Exista posibilitatea ca unele defecte ale telefonului sa nu mai permita salvarea datelor, dar tehnicienii PhoneFix nu vor efectua niciodata reparatii care vor duce la pierderea datelor tale!

In cazul in care device-ul tau a suferit un soc fizic/mecanic in urma caruia s-a spart/rupt ceva sau a suferit contaminare cu lichide,produsul tau isi pierde garantia. Garantia nu se refera in nici un caz la defectele cauzate de utilizator.

Remedierea telefoanelor si altor aparate electronice care au suferit contacte cu lichide este una dintre cele mai inalte performante ale tehnicienilor PhoneFix.

Daca telefonul tau a avut de-a face cu apa, vino cu el sau trimite-l cat mai repede la PhoneFix!

Contacteaza-ne

Vezi politica de confidențialitate

CAPTCHA image

Ne ajută să filtrăm conținutul de tip spam.