Reparatii HTC Desire 620 dual sim

/Reparatii HTC Desire 620 dual sim

 

Reparatii HTC Desire 620 dual-sim

Service GSM Cluj-Napoca - HTC Desire 620 dual sim

HTC Desire 620 dual-sim a aparut in Decembrie 2014 si impresioneaza prin cateva caracteristici remarcabile. Telefonul are un  ecran Super LCD de 5.0 inch si un touchscreen capacitiv Corning Gorilla Glass 3, rezolutie de 720×1280 pixeli si memorie interna de 8 GB cu 1 GB RAM. Daca spatiul de stocare ti se pare prea mic, il poti suplimenta cu un card microSD de pana la 128 GB. Este echipat totodata cu un procesor ultra rapid quad-core de 1.2 GHZ Cortex-A53 si o camera foto de 8 MP.

Reparatia ecranelor HTC Desire 620 dual sim

Odata cu cresterea popularitatii telefoanelor cu touchscreen, problemele de ecran devin din ce in ce mai frecvente. Din cauza apasarii continue cel mai des pot apare decolorari, pete, pixeli morti, culori vibrante, sau icoane care la atingere nu functioneaza. Cel mai nefericit caz cu care te poti confrunta este fisurarea, zgarierea sau chiar spargerea acestuia. Reparatia ecranului la un HTC Desire 620 dual sim poate fi destul de costisitoare, motiv pentru care te sfatuim sa il aduci in service-ul nostru deoarece iti oferim servicii de reparatii la cele mai mici preturi.

HTC Desire 620 dual sim – contactul cu lichide

HTC Desire 620 dual-sim are foarte multe avantaje si caracteristici remarcabile, dar nu este rezistent la apa. Scapandu-l in apa sau expunandu-l la un mediu cu un coeficient ridicat de umiditate, poate cerste substantial riscul de intra in contact cu lichide si de a se defecta. In cazul in care telefonul tau a intrat in contact cu apa, poti apela la specialistii service-ului nostru de telefoane. Poti sta linistit deoarece odata ce ai ajuns cu el la noi sau l-ai trimis cu o firma de curierat rapid, iti vom gasi solutia ideala pentru o reparatie rapida, la costuri rezonabile.

Cat costa reparatii le la HTC Desire 620 dual sim?

Reparatiile pentru smartphone-ul HTC Desire 620 dual-sim pot fi destul de scumpe, mai ales in cazul in care nu alegi service-ul GSM potrivit, care sa iti ofere cele mai bune solutii la preturi accesibile. La Phonefix avem abilitatile si echipamentul necesar pentru a-ti gasi cea mai optima modalitate de reparatie posibila. Pe langa o diagnosticare si estimare gratuita, vei avea parte de opinia relevanta a unor tehnicieni de specialitate care iti vor repara telefonul in cel mai scurt timp, fara a sta prea mult timp fara el.

Probleme frecvente

Reparare/inlocuire ecran

Schimbare/reparare port incarcare

Reparatii/inlocuire camera foto

Reparare/inlocuire baterie

Reparare/inlocuire antena

Serviciile noastre

Reparatii in aceiasi zi

Reparatii prin curier

Piese de schimb originale sau de calitate

Echipa service competenta

Estimare costuri gratuit

Reparatii prin curier
Vanzare telefoane
Vanzare/Cumparare
Schimburi avantajoase
Plata pe loc
Garantie

Informatii suplimentare?

Raspundem la telefon: