Reparatii HTC Desire 820

/Reparatii HTC Desire 820

 

Reparatii HTC 820

Service GSM Cluj-Napoca - HTC Desire 820

HTC Desire 820 a aparut in septembrie 2012 si eu un smartphone modern, echipat cu un display LCD de 5.5 inch si 16M culori, touch capacitiv, rezolutie de 720×1280 pixeli, camera principala de 13 MP si memorie interna de 16 GB cu posibilitate de extindere cu card microSD pana la 128 GB. Rapiditatea telefonului este asigurata de un procesor quad-core de 1.5 GHZ Cortex-A53 & quad-core 1.0 GHZ Cortex-A53 si memorie de 2 GB RAM.

Reparatia ecranelor HTC Desire 820

Telefonul ne ofera un excelent raport de pret-calitate, protectia sticlei fiind asigurata de Corning Gorilla Glass 3. Ca orice alt telefon destept, si acesta se sparge sau sufera zgarieturi mai mult sau mai putin adanci, daca nu este utilizat corect si este scapat din mana sau lovit de un obiect mai tare. Chiar daca te afli in nefericita situatie in care ecranul talafenolui tau s-a spart, nu este nicio problema deoarece vei scapa rapid de aceasta defectiune cu ajutorul service-ului GSM Phonefix.. Adu telefonul HTC Desire 820 echipei noastre de tehnicieni pentru servicii rapide si de calitate, deoarece acestia au expertiza si cunostintele necesare pentru a diagnostica corect problemele aparute la ecranul telefonului tau si pentru a-ti oferi cea mai optima solutie de remediere a problemei.

Contactul cu lichide la HTC Desire 820

Desi are multe calitati remarcabile, smartphone-ul HTC Desire 820 nu este rezistent la apa. Din acest motiv, trebuie sa ai grija chiar si la cea mai mica cantitate de apa, pentru ca aceasta iti va defecta durabil telefonul si componentele acestuia.  Daca accidentul s-a intamplat deja, poti conta pe Phonefix si in acest caz. Specialistii nostri te vor ajuta sa scapi si de aceasta problema pentru ca au experienta si cunostintele necesare in repararea tuturor tipurilor de contacte cu lichide pe majoritatea smartphone-urilor, astfel incat sa nu trebuiasca sa te lipsesti prea mult timp de smartphone-ul tau. Vino cat mai repede cu telefonul in service pentru a creste sansele de reusita a reparatiei!

Cat costa reparatiile la HTC Desire 820?

Atunci cand vine vorba de reparatii la smartphone-ul HTC Desire 820, costurile pot fi destul de mari, mai ales in cazul in care alegi sa trimiti dispozitivul inapoi la producator sau la un service specializat HTC. Poti economisi cu usurinta, si in acelasi timp, sa scapi de defectiuni daca aduci telefonul tau in service-ul GSM Phonefix. Specialistii nostri au cunostintele si experienta necesare pentru ca telefonul tau sa primeasva reparatiile corespunzatoare la un pret accesibil. Serviciile de reparatii oferite de Phonefix se realizeaza intr-un timp cat mai scurt, pentru a nu fi nevoie sa stai prea mult timp fara smartphone-ul tau.

Probleme frecvente

Reparare/inlocuire ecran

Schimbare/reparare port incarcare

Reparatii/inlocuire camera foto

Reparare/inlocuire baterie

Reparare/inlocuire antena

Serviciile noastre

Reparatii in aceiasi zi

Reparatii prin curier

Piese de schimb originale sau de calitate

Echipa service competenta

Estimare costuri gratuit

Reparatii prin curier
Vanzare telefoane
Vanzare/Cumparare
Schimburi avantajoase
Plata pe loc
Garantie

Informatii suplimentare?

Raspundem la telefon: