Reparatii HTC One M9s

/Reparatii HTC One M9s

 

Reparatii HTC One M9 S

HTC One M9s - Service GSM Cluj

Smartphone-ul HTC One M9s a fost lansat in noiembrie 2015 si se remarca datorita finisajului rezistent la zgarieturi, astfel incat designul sa reziste o perioada cat mai lunga de timp . Acest smartphone are un display Super LCD3 de 5.0 inch cu touch capacitiv si 16M culori, iar rezolutia este de 1080 x 1920 pixeli. Rapiditatea telefonului este data de procesorul octa-core 2.2 GHz Cortex-A53 si de memoria de 2 GB RAM.

HTC One M9s – Reparatii ecran

Chiar daca este protejat de sticla de protectie Corning Gorilla Glass 4, smartphone-ul HTC One M9s poate fi destul de fragil, mai ales daca nu il manevrezi cu prea multa atentie sau daca nu il tii intr-o husa adecvata.  Unele dintre cele mai frecvente probleme care afecteaza ecranul la HTC One M9s includ zgarieturi, fisuri si chiar spargerea acestuia. Oricare dintre aceste probleme pot fi reparate daca mergi la service-ul potrivit. Phonefix ar trebui sa fie prima oprire pentru reparatiile de acest gen, deoarece efectuam reparatia in cel mai scurt timp, la preturi avantajoase. Specialistii nostri iti stau la dispozitie cu solutii optime, indiferent de defectiunile pe care le are smartphone-ul tau.

HTC One M9s – Contactul cu lichide

Desi este un smartphone ce prezinta caracteristici uimitoare, HTC One M9s se poate defecta cu usurinta cand intra in contact cu lichide.  Pe o perioada indelungata, contactele cu lichide pot avea un impact serios asupra performantelor telefonului necesitand interventia unor profesionisti pentru remediere. Daca intampini astfel de probleme, poti sa stai linistitit deoarece tehnicienii de la Phonefix sunt capabili sa iti readuca dispozitivul la viata. Remedierea contactelor cu lichide la telefonul tau HTC One M9s se face rapid si eficient, astfel incat sa poti reveni la utilizarea telefonului in cel mai scurt timp. Tehnicienii nostri au  experienta si cunostintele necesare in  repararea tuturor tipurilor  de contacte cu lichide pe majoritatea smartphone-urilor, mai ales pe cele noi aparute pe piata.

Cat costa reparatiile la HTC One M9s ?

Atunci cand smartphone-ul tau HTC One M9s este defect, trebuie sa alegi cu grija service-ul unde il vei duce la reparat, pentru a nu cheltui prea mult. Service-ul GSM Phonefix din Cluj-Napoca iti ofera gratuit diagnoza si realizeaza in cel mai scurt timp. Tehnicienii nostri au priceperea necesara pentru a efectua o gama larga de reparatii, astfel incat sa poti reveni la utilizarea telefonului in cel mai scurt timp. Contacteaza-ne si iti vom oferi reparatii de calitate!

Probleme frecvente

Reparare/inlocuire ecran

Schimbare/reparare port incarcare

Reparatii/inlocuire camera foto

Reparare/inlocuire baterie

Reparare/inlocuire antena

Serviciile noastre

Reparatii in aceiasi zi

Reparatii prin curier

Piese de schimb originale sau de calitate

Echipa service competenta

Estimare costuri gratuit

Reparatii prin curier
Vanzare telefoane
Vanzare/Cumparare
Schimburi avantajoase
Plata pe loc
Garantie

Informatii suplimentare?

Raspundem la telefon: