Reparatii HTC One Mini

/Reparatii HTC One Mini

 

Reparatii HTC One Mini

HTC One Mini - Service GSM Cluj

Anul august 2013 a adus lansarea smartphone-ului HTC One Mini, care este construit dintr-un aliaj metalic lucios si are un profil compact pentru utilizarea simpla cu o singura mana. Smartphone-ul HTC One Mini este echipat cu un display Super LCD2 de 4.3 inch si 16M culori, touch capacitiv si o rezolutie de 720 x 1280 pixeli. Rapiditatea o telefonului este data de procesul dual-core 1.4 GHz Krait 200 si o memorie de 1 GB RAM.

Reparatii ecran la HTC One Mini

Telefonul mobil HTC One Mini se remarca datorita display-ului sau spectaculos, acesta fiind mai rezistent datorita sticlei de protectie Corning Gorilla Glass 3. Cu toate acestea, se pot intampla si neplaceri, iar display-ul se poate fisura, zgaria sau sparge. In cazul in care ecranul telefonului a fost afectat in urma unui soc mecanic, trebuie sa optezi pentru un service GSM in Cluj, care iti poate rezolva problema. Phonefix te asigura ca procesul de reconditionare al smartphone-ului tau este executat corect din punct de vedere tehnic si iti ofera cele mai bune solutii pentru problemele telefonului tau. Trebuie sa stii ca in momentul in care telefonul tau ajunge la noi in service cu display-ul spart sau fisurat, acesta va primi reparatia de care are nevoie.

Contactul cu lichide la HTC One Mini

Contactul cu lichide este interzis din cauza faptului ca smartphone-ul tau si componentele acestuia se pot defecta cu usurinta si acesta nu va mai functiona. In cazul in care intampini astfel de probleme, trebuie sa stii ca expertii de la Phonefix au experienta necesara pentru a remedia aceasta defectiune. Cu cat vii mai repede cu telefonul la reparatie, cu atat mai putin acesta va fi afectat! Remedierea contactelor cu lichide la dispozitivul tau HTC One Mini se se face rapid si in mod eficient, astfel incat sa poti reveni la utilizarea telefonului in cel mai scurt timp.

Cat costa reparatia la HTC One Mini?

Avand in vedere faptul ca HTC One Mini este un smartphone cu insusiri impresionante, reparatiile acestuia te pot costa destul de mult, mai ales daca nu il duci in service-ul potrivit. Pentru a nu pierde inutil sume mari de bani, trebuie sa apelezi la serviciile de reparatii oferite de un service de telefoane specializat. Service-ul GSM Phonefix ofera solutii optime pentru problemele smartphone-ului tau, la preturi avantajoase. Indiferent de natura defectiunilor, acestea nu te vor costa foarte mult daca apelezi la noi! Trebuie sa stii ca diagnosticarea este intotdeauna gratuita, iar preturile sunt avantajoase.

Probleme frecvente

Reparare/inlocuire ecran

Schimbare/reparare port incarcare

Reparatii/inlocuire camera foto

Reparare/inlocuire baterie

Reparare/inlocuire antena

Serviciile noastre

Reparatii in aceiasi zi

Reparatii prin curier

Piese de schimb originale sau de calitate

Echipa service competenta

Estimare costuri gratuit

Reparatii prin curier
Vanzare telefoane
Vanzare/Cumparare
Schimburi avantajoase
Plata pe loc
Garantie

Informatii suplimentare?

Raspundem la telefon: