Reparatii Huawei Honor 6X

/Reparatii Huawei Honor 6X

 

Reparatii Huawei Honor 6X

Huawei Honor 6X - Service GSM Cluj

Smartphone-ul Huawei Honor 6X a fost lansat in octombrie 2016 si iese din evidenta datorita ecranului full HD acoperit cu sticla curbata (2.5 D). Acest smartphone are un display LTPS IPS LCD de 5.5 inch cu touch capacitiv si 16M culori, iar rezolutia este de 1080 x 1920 pixeli. Rapiditatea telefonului este data de procesorul octa-core 2.1 GHz Cortex-A53 si de memoria de 4 GB RAM.

Huawei Honor 6X – Reparatii ecran

Fara nicio sticla de protectie pe display, smartphone-ul Huawei Honor 6X poate fi destul de fragil, mai ales daca nu il manevrezi cu prea multa atentie sau daca nu il tii intr-o husa adecvata.  Unele dintre cele mai frecvente probleme care afecteaza ecranul la Huawei Honor 6X includ zgarieturi, fisuri si chiar spargerea acestuia. Oricare dintre aceste probleme pot fi reparate daca mergi la service-ul potrivit. Phonefix ar trebui sa fie prima oprire pentru reparatiile de acest gen, deoarece efectuam reparatia in cel mai scurt timp, la preturi avantajoase. Specialistii nostri iti stau la dispozitie cu solutii optime, indiferent de defectiunile pe care le are smartphone-ul tau.

Huawei Honor 6X – Contactul cu lichide

Desi este un smartphone ce prezinta caracteristici uimitoare, Huawei Honor 6X se poate defecta cu usurinta cand intra in contact cu lichide.  Pe o perioada indelungata, contactele cu lichide pot avea un impact serios asupra performantelor telefonului necesitand interventia unor profesionisti pentru remediere. Daca intampini astfel de probleme, poti sa stai linistitit deoarece tehnicienii de la Phonefix sunt capabili sa iti readuca dispozitivul la viata. Remedierea contactelor cu lichide la telefonul tau Huawei Honor 6X se face rapid si eficient, astfel incat sa poti reveni la utilizarea telefonului in cel mai scurt timp. Tehnicienii nostri au  experienta si cunostintele necesare in  repararea tuturor tipurilor  de contacte cu lichide pe majoritatea smartphone-urilor, mai ales pe cele noi aparute pe piata.

Cat costa reparatiile la Huawei Honor 6X ?

Atunci cand smartphone-ul tau Huawei Honor 6X este defect, trebuie sa alegi cu grija service-ul unde il vei duce la reparat, pentru a nu cheltui prea mult. Service-ul GSM Phonefix din Cluj-Napoca iti ofera gratuit diagnoza si realizeaza in cel mai scurt timp. Tehnicienii nostri au priceperea necesara pentru a efectua o gama larga de reparatii, astfel incat sa poti reveni la utilizarea telefonului in cel mai scurt timp. Contacteaza-ne si iti vom oferi reparatii de calitate!

Probleme frecvente

Reparare/inlocuire ecran

Schimbare/reparare port incarcare

Reparatii/inlocuire camera foto

Reparare/inlocuire baterie

Reparare/inlocuire antena

Serviciile noastre

Reparatii in aceiasi zi

Reparatii prin curier

Piese de schimb originale sau de calitate

Echipa service competenta

Estimare costuri gratuit

Reparatii prin curier
Vanzare telefoane
Vanzare/Cumparare
Schimburi avantajoase
Plata pe loc
Garantie

Informatii suplimentare?

Raspundem la telefon: