Reparatii Huawei Y5 II

/Reparatii Huawei Y5 II

 

Schimbare display Huawei Y5 II

Huawei Y5 II - Service GSM Cluj

Anul iunie 2016 a adus lansarea smartphone-ului low cost Huawei Y5 II, care are un design modern si placut si este extrem de confortabil la tinerea in mana. Smartphone-ul Huawei Y5 II are un display IPS LCD de 5.0 inch cu touch capacitiv si 16M culori si o rezolutie de 720 x 1280 pixeli. Rapiditatea telefonului este data pe procesul octa-core 1.3 GHz Cortex-A53 si de memoria de 1 GB RAM.

Reparatii ecran la Huawei Y5 II

Pentru a proteja ecranului smartphone-ului tau este indicat sa il manevrezi cu multa atentie si sa il pastrezi intr-o husa adecvata. Cu toate acestea, se pot intampla si neplaceri, iar display-ul se poate fisura, zgaria sau sparge. In cazul in care ecranul telefonului a fost afectat in urma unui soc mecanic, trebuie sa optezi pentru un service GSM in Cluj, care iti poate rezolva problema. Phonefix te asigura ca procesul de reconditionare al smartphone-ului tau este executat corect din punct de vedere tehnic si iti ofera cele mai bune solutii pentru problemele telefonului tau. Trebuie sa stii ca in momentul in care telefonul tau ajunge la noi in service cu display-ul spart sau fisurat, acesta va primi reparatia de care are nevoie.

Contactul cu lichide la Huawei Y5 II

Contactul cu lichide este interzis din cauza faptului ca smartphone-ul tau si componentele acestuia se pot defecta cu usurinta si acesta nu va mai functiona. In cazul in care intampini astfel de probleme, trebuie sa stii ca expertii de la Phonefix au experienta necesara pentru a remedia aceasta defectiune. Cu cat vii mai repede cu telefonul la reparatie, cu atat mai putin acesta va fi afectat! Remedierea contactelor cu lichide la dispozitivul tau Huawei Y5 II se face rapid si in mod eficient, astfel incat sa poti reveni la utilizarea telefonului in cel mai scurt timp.

Cat costa reparatia la Huawei Y5 II?

Chiar daca Huawei Y5 II este un smartphone low cost, reparatiile pentru acesta tot te pot costa destul de mult, mai ales daca nu il duci in service-ul potrivit. Pentru a nu pierde inutil sume mari de bani, trebuie sa apelezi la serviciile de reparatii oferite de un service de telefoane specializat. Service-ul GSM Phonefix ofera solutii optime pentru problemele smartphone-ului tau, la preturi avantajoase. Indiferent de natura defectiunilor, acestea nu te vor costa foarte mult daca apelezi la noi! Trebuie sa stii ca diagnosticarea este intotdeauna gratuita, iar preturile sunt avantajoase.

Probleme frecvente

Reparare/inlocuire ecran

Schimbare/reparare port incarcare

Reparatii/inlocuire camera foto

Reparare/inlocuire baterie

Reparare/inlocuire antena

Serviciile noastre

Reparatii in aceiasi zi

Reparatii prin curier

Piese de schimb originale sau de calitate

Echipa service competenta

Estimare costuri gratuit

Reparatii prin curier
Vanzare telefoane
Vanzare/Cumparare
Schimburi avantajoase
Plata pe loc
Garantie

Informatii suplimentare?

Raspundem la telefon: