Reparatii Iphone 1

/Reparatii Iphone 1

 

Reparatii iPhone

Service GSM Cluj-Napoca - Apple iPhone 6S

iPhone 6S a aparut in Septembrie 2015 si este echipata cu un display LED-backlit IPS-LCD de 4.7 inch si 16M culori, touch capacitiv, rezolutie de 750×1334 pixeli, camera principala de 12 MP si memorie interna de 16/64/128 GB.  Rapiditatea telefonului este asigurata de un procesor dual-core de 1.84 GHZ Twister si memorie de 2 Gb RAM.

Reparatia ecranului iPhone 6S

Telefonul este proiectat si executat din materiale ultra durabile, dar ca orice alt telefon destept, si acesta se sparge sau sufera zgarieturi mai mult sau mai putin adanci, daca nu este corect utilizat si este scapat din mana sau lovit de un obiect mai tare. Chiar daca ti s-a intamplat nefericitul caz sa ti-l spargi, nu este capat de lume, toate se pot repara. Vino cu el la Phonefix si nu vei regreta! Experienta de multi ani in domeniul reparatiilor electronice si mai ales a telefoanelor mobile, este ceea ce conteaza cel mai mult in acest domeniu. Cu ajutorul Phonefix nu va trebui sa stai prea mult fara celularul tau. Ne-am specializat în repararea tuturor tipurilor de probleme comune la telefoanele iPhone 6S. Împreună cu furnizarea de servicii de reparații, putem diagnostica  problema dacă nu esti sigur care este problema cu dispozitivul tau. Vino cu dispozitivul tau iPhone, iar echipa noastra prietenoasa de tehnicieni te va ajuta cu servicii de încredere rapide.

iPhone 6S – contactul cu lichide

Telefonul iti ofera o mare varietate de avantaje si caracteristici superbe. Dar atunci cand a avut contact cu lichide, primul lucru NU este sa te grabesti sa-ti cumperi alt telefon. Doar vino cu el la PHONEFIX si iti vom face diagnosticul problemei aparute, dupa care vom ajunge la o intelegere amiabila in ceea ce priveste piesele care trebuie schimbate cat si costul acceptabil al acestora. Poti avea incredere in reparatiile facute de noi, acestea bazandu-se pe o vasta experienta a reparatiilor telefoanelor mobile de orice fel.

Nu te poti lipsi prea mult de telefon? Noi te înțelegem și iti furnizam opțiuni de reparații convenabile pentru dispozitivul tau. Te asteptam la Phonefix unde putem oferi de cele mai multe ori servicii de reparații în aceeași zi,  garanție de 12 luni  la toate piesele inlocuite și nelimitat pe manopera.

Probleme frecvente

Reparare/inlocuire ecran

Schimbare/reparare port incarcare

Reparatii/inlocuire camera foto

Reparare/inlocuire baterie

Reparare/inlocuire antena

Serviciile noastre

Reparatii in aceiasi zi

Reparatii prin curier

Piese de schimb originale sau de calitate

Echipa service competenta

Estimare costuri gratuit

Reparatii prin curier
Vanzare telefoane
Vanzare/Cumparare
Schimburi avantajoase
Plata pe loc
Garantie
Intrebari frecvente
Tehnicienii PHONEFIX repara doar telefoane sau si alte tipuri de electronice?

La Phonefix reparatia telefoanelor este la ordinea zilei.

In afara de asta, mai reparam tablete si smartwatch-uri

Mi-am scapat telefonul in toaleta, ce trebuie sa fac?

Scoate imediat bateria din el!

Vino cu telefonul cat de repede poti la service-ul PHONEFIX.

What is going to happen if I no longer wish to have my electronics repair done at CPR®?

If you make the decision that you no longer want to have your electronics repair work done by CPR®, you may be charged a fee.

This fee can be waived if you decide to donate your electronic device to our recycling program.
Cat ma costa trimiterea telefonului prin curierat rapid?

De obicei ne incurajam clientii sa foloseasca curierate care fac asigurare pe colet si au un numar de identificare (tracking number) cu care clientul poate sa verifice unde ii este coletul. Daca clientul doreste ca telefonul sa-i fie returnat cat mai curand, trimiterea trebuie sa se faca prin curierat rapid in ambele sensuri.Clientii nostri isi pot alege liber firma de curierat cu care vor sa trimita pachetul.

In general pretul trimiterii pachetelor sunt undeva intre 16-20 RON cu livrare a doua zi, cu firma de curierat Fan Courier.

Ce este inclus in pretul final al reparatiei?

Pretul final include atat piesele originale schimbate cat si manopera.

Cand trebuie sa platesc reparatia: inainte sau dupa efectuarea reparatiei?

Din cauza faptului ca reparatiile pot fi de multe feluri, clientul plateste dupa ce telefonul i-a fost reparat.

Poate PHONEFIX sa-ti salveze datele?

DA! Daca ai nevoie de salvarea datelor din telefonul tau, vino direct la noi! Dispunem de toate mijloacele de ultima generatie, ca tu sa nu pierzi nici o informatie salvata pe device-ul tau.

Poate reparatia sa duca la pierderea datelor din telefon?

Exista posibilitatea ca unele defecte ale telefonului sa nu mai permita salvarea datelor, dar tehnicienii PHONEFIX nu vor efectua niciodata reparatii care vor duce la pierderea datelor tale!

Daca dispozitivul meu este in garantie, reparatia va intrerupe garantia?

In cazul in care device-ul tau a suferit un soc fizic/mecanic in urma caruia s-a spart/rupt ceva sau a suferit contaminare cu lichide,produsul tau isi pierde garantia. Garantia nu se refera in nici un caz la defectele cauzate de utilizator.

Daca am nevoie de o reparatie urgenta, cum pot fi sigur ca aleg cel mai rapid curierat pentru trimiterea dispozitivului?

De obicei curieratele asigura inmanarea coletelor in 48H, dar daca ai nevoie de un curierat rapid de incredere, ia legatura cu noi sa-ti oferim unul si iti garantam ca in 2 zile iti vei primi inapoi dispozitivul reparat!

Este PHONEFIX pregatit pentru reparatia telefoanelor care au intrat in contact cu lichide?

Remedierea telefoanelor si altor aparate electronice care au suferit contacte cu lichide este una dintre cele mai inalte performante ale tehnicienilor PHONEFIX.

Daca telefonul tau a avut de-a face cu apa, vino cu el sau trimite-l cat mai repede la PHONEFIX!

Informatii suplimentare?

Raspundem la telefon: