Reparatii Iphone 3G

/Reparatii Iphone 3G

 

Reparatii iPhone 3G S

Service GSM Cluj-Napoca - iPhone 3G

Smartphone-ul iPhone 3G a aparut in iulie 2008 si este echipat cu un display TFT capacitiv de 3.5 inch si 16M culori,  rezolutie de 320×480, camera principala de 2 MP si memorie interna de 8/16 GB. Rapiditatea telefonului este asigurata de un procesor de 412 MHZ ARM 11 si memorie de 128 MB RAM.

iPhone 3G – reparatii ecran

Ceea ce multi oameni iubesc cu privire la acest dispozitiv este ecranul său impresionant, care oferă o rezolutie excelenta. Geamul ecranului iPhone 3G este fabricat cu tehnologie Corning Gorilla Glass pentru a asigura durabilitate, dar acest telefon este încă predispus la deteriorari ale display-ului, dacă nu il manevrezi cu grijă. Unele dintre cele mai frecvente probleme care afectează ecranul la acest model de telefon includ zgârieturi, fisuri si chiar spargerea acestuia. Oricare dintre aceste probleme pot fi costisitoare dacă nu mergi la service-ul potrivit. Phonefix trebuie să fie prima oprire pentru toate reparațiile smartphone, pentru că diagnosticam problema gratuit și efectuam reparatia in cel mai scurt timp la preturi mai mult decat acceptabile.

iPhone 3G – contactul cu lichide

Telefonul este impresionant, dar cu toate acestea nu este rezistent la apă. iPhone 3G este la fel de predispus la contacte cu lichide ca și orice alte smartphone dacă nu-l păstrezi într-o husa impermeabila. Ar trebui să fi foarte atent atunci când utilizezi telefonul intr-un mediu cu umezeala ridicata sau a oricaror tipuri de lichide. Dacă totusi se întâmplă, poti sa stai linistitit pentru ca la Phonefix tehnicienii nostri sunt capabili sa iti readuca dispozitivul la viata.

Cat costa reparatia la iPhone 3G?

Când vine vorba de reparatii la smartphone-ul tau trebuie sa alegeti cu grija service-ul pentru a primi cele mai optime solutii la un pret corect. Trimiterea telefonul înapoi la producător ar putea dura săptămâni, iar daca alegi un service Apple te-ar putea costa o avere doar pentru a diagnostica problema. De aceea la Phonefix ar trebui să fie prima oprire!La Phonefix, tehnicienii nostri au cunoștințe și experiență in diagnosticarea defectiunii la dispozitivul tau gratuit și să iti ofere cea mai optima solutie. Reparațiile noastre sunt rapide, eficiente și la prețuri competitive, astfel încât să nu ai nici un motiv pentru a merge în altă parte!

Probleme frecvente

Reparare/inlocuire ecran

Schimbare/reparare port incarcare

Reparatii/inlocuire camera foto

Reparare/inlocuire baterie

Reparare/inlocuire antena

Serviciile noastre

Reparatii in aceiasi zi

Reparatii prin curier

Piese de schimb originale sau de calitate

Echipa service competenta

Estimare costuri gratuit

Reparatii prin curier
Vanzare telefoane
Vanzare/Cumparare
Schimburi avantajoase
Plata pe loc
Garantie
Intrebari frecvente
Tehnicienii PHONEFIX repara doar telefoane sau si alte tipuri de electronice?

La Phonefix reparatia telefoanelor este la ordinea zilei.

In afara de asta, mai reparam tablete si smartwatch-uri

Mi-am scapat telefonul in toaleta, ce trebuie sa fac?

Scoate imediat bateria din el!

Vino cu telefonul cat de repede poti la service-ul PHONEFIX.

Ce se intampla daca nu mai doresc sa imi repar telefonul la PHONEFIX?
Suntem dispusi sa achizitionam telefonul dumneavoastra pentru piese de schimb sau reciclare
Cat ma costa trimiterea telefonului prin curierat rapid?

De obicei ne incurajam clientii sa foloseasca curierate care fac asigurare pe colet si au un numar de identificare (tracking number) cu care clientul poate sa verifice unde ii este coletul. Daca clientul doreste ca telefonul sa-i fie returnat cat mai curand, trimiterea trebuie sa se faca prin curierat rapid in ambele sensuri.Clientii nostri isi pot alege liber firma de curierat cu care vor sa trimita pachetul.

In general pretul trimiterii pachetelor sunt undeva intre 16-20 RON cu livrare a doua zi, cu firma de curierat Fan Courier.

Ce este inclus in pretul final al reparatiei?

Pretul final include atat piesele originale schimbate cat si manopera.

Cand trebuie sa platesc reparatia: inainte sau dupa efectuarea reparatiei?

Din cauza faptului ca reparatiile pot fi de multe feluri, clientul plateste dupa ce telefonul i-a fost reparat.

Poate PHONEFIX sa-ti salveze datele?

DA! Daca ai nevoie de salvarea datelor din telefonul tau, vino direct la noi! Dispunem de toate mijloacele de ultima generatie, ca tu sa nu pierzi nici o informatie salvata pe device-ul tau.

Poate reparatia sa duca la pierderea datelor din telefon?

Exista posibilitatea ca unele defecte ale telefonului sa nu mai permita salvarea datelor, dar tehnicienii PHONEFIX nu vor efectua niciodata reparatii care vor duce la pierderea datelor tale!

Daca dispozitivul meu este in garantie, reparatia va intrerupe garantia?

In cazul in care device-ul tau a suferit un soc fizic/mecanic in urma caruia s-a spart/rupt ceva sau a suferit contaminare cu lichide, produsul tau isi pierde garantia. Garantia nu se refera in nici un caz la defectele cauzate de utilizator.

Daca am nevoie de o reparatie urgenta, cum pot fi sigur ca aleg cel mai rapid curierat pentru trimiterea dispozitivului?

De obicei curieratele asigura inmanarea coletelor in 48H, dar daca ai nevoie de un curierat rapid de incredere, ia legatura cu noi sa-ti oferim unul si iti garantam ca in 2 zile iti vei primi inapoi dispozitivul reparat!

Este PHONEFIX pregatit pentru reparatia telefoanelor care au intrat in contact cu lichide?

Remedierea telefoanelor si altor aparate electronice care au suferit contacte cu lichide este una dintre cele mai inalte performante ale tehnicienilor PHONEFIX.

Daca telefonul tau a avut de-a face cu apa, vino cu el sau trimite-l cat mai repede la PHONEFIX!

Informatii suplimentare?

Raspundem la telefon: