Reparatii Iphone 4S

/Reparatii Iphone 4S

 

Reparatii iPhone 4S

Service GSM Cluj-Napoca - Apple iPhone 4S

iPhone 4S a aparut in octombrie 2011 si este un smartphone echipat cu un display LED-backlight IPS LCD de 3.5 inch si 16M culori, touch capacitiv, o rezolutie de 640 x 960 pixeli, camera principala de 8 MP si o memorie interna de 8/16/32/64 GB. Rapiditatea telefonului este asigurata de un procesor dual-core de 1.0 GHZ Cortex A-9 si memorie de 512 MB RAM.

iPhone 4S – reparatii ecran

Multi utilizatori apreciaza la acest smartphone ecranul sau impresionant, care are capacitatea de a oferi o rezolutie excelenta. Ecranul smartphone-ului  iPhone 4S iese in evidenta datorita faptului ca este fabricat cu tehnologie de ultima ora pentru a asigura durabilitate. Chiar si asa, dispaly-ul este totusi predispus la deteriorari daca nu il manevrezi cu grija. Unele dintre cele mai frecvente probleme care afectează ecranul la acest telefon includ zgarieturi, fisuri si chiar spargerea acestuia. Oricare dintre aceste probleme pot fi costisitoare daca nu mergi la service-ul potrivit. Phonefix trebuie sa fie prima oprire pentru toate reparaaiile smartphone-ului tau, pentru ca diagnosticam problema gratuit si efectuam reparatiile in cel mai scurt timp.

iPhone 4S – contacte cu lichide

Contactul cu lichide este interzis din cauza faptului ca smartphone-ul tau si componentele acestuia se pot defecta cu usurinta si acesta nu va mai functiona. In cazul in care intampini astfel de probleme, trebuie sa stii ca expertii de la Phonefix au experienta necesara pentru a remedia aceasta defectiune. Cu cat vii mai repede cu telefonul la reparatie, cu atat mai putin acesta va fi afectat! Remedierea contactelor cu lichide la dispozitivul tau Huawei Y5 II se face rapid si in mod eficient, astfel incat sa poti reveni la utilizarea telefonului in cel mai scurt timp.

Cat costa reparatia la iPhone 4S?

Cand vine vorba de reparatii la smartphone-ul tau trebuie sa alegi cu grija service-ul pentru a primi cele mai optime solutii la un pret corect. Trimiterea telefonul inapoi la producator ar putea dura o perioada prea lunga de timp, iar daca alegi un service Apple te-ar putea costa prea mult. In acest caz, service-ul GSM Phonefix reprezinta solutia ideala! La Phonefix, tehnicienii nostri au cunostinte si experienta in diagnosticarea defectiunii la dispozitivul tau gratuit si in a-ti oferi cea mai optima solutie. Reparatiile noastre sunt rapide, eficiente si la preturi competitive, astfel incat sa fii multumit.

Probleme frecvente

Reparare/inlocuire ecran

Schimbare/reparare port incarcare

Reparatii/inlocuire camera foto

Reparare/inlocuire baterie

Reparare/inlocuire antena

Serviciile noastre

Reparatii in aceiasi zi

Reparatii prin curier

Piese de schimb originale sau de calitate

Echipa service competenta

Estimare costuri gratuit

Reparatii prin curier
Vanzare telefoane
Vanzare/Cumparare
Schimburi avantajoase
Plata pe loc
Garantie

Informatii suplimentare?

Raspundem la telefon: