Reparatii Iphone 5

/Reparatii Iphone 5

 

Reparatii iPhone 5

Service GSM Cluj-Napoca - Apple iPhone 5

Impresionantul smartphone iPhone 5 a aparut in septembrie 2012 si este echipat cu un display LED-backlite IPS LCD de 4.0 inch si 16M culori, touch capacitiv, are o rezolutie de 640×1136 pixeli, o camera principala de 8 MP si memorie interna de 16/32/64 GB. Rapiditatea telefonului este asigurata de un procesor dual-core de 1.3 GHZ Swift si memorie de 1 GB RAM DDR2.

iPhone 5 – reparatii ecran

Majoritatea utilizatorilor apreciaza la acest dispozitiv este ecranul sau impresionant, care ofera o rezolutie excelenta si imagini clare. Geamul ecranului de pe iPhone 5 este fabricat cu tehnologia  “oleophobic coating”  pentru a asigura durabilitate, dar acest telefon este totusi predispus la deteriorari ale display-ului, mai ales daca nu il manevrezi cu prea multa grija. Unele dintre cele mai frecvente probleme care afecteaza ecranul la acest smartphone includ zgarieturi, fisuri si chiar spargerea acestuia. Oricare dintre aceste probleme pot fi costisitoare daca nu mergi la service-ul potrivit. Phonefix trebuie sa fie prima oprire pentru toate reparatiile telefonului tau deoarece diagnosticam problema gratuit si efectuam reparatiile in cel mai scurt timp.

iPhone 5 – contacte cu lichide

Smartphone-ul iPhone 5 este impresionant, dar cu toate acestea nu este deloc rezistent la apa. Acest telefon este la fel de predispus la contacte cu lichide ca si orice alte smartphone, mai ales daca nu-l pastrezi intr-o husa impermeabila. Trebuie sa fii foarte atent atunci cand utilizezi telefonul intr-un mediu cu umezeala ridicata deoarece contactul cu lichide are urmari grave asupra telefonului si asupra componentelor acestuia. Dacă totusi te afli intr-o astfel de situatie neplacuta, vino in service-ul GSM Phonefix din Cluj-Napoca si tehnicienii nostri iti vor repara telefonul cat mai repede, la un pret accesibil.

Cat costa reparatiile la iPhone 5?

Pentru a repara smartphone-ul iPhone 5 este foarte posibil ca aceste defectiuni sa te coste mai mult decat ai fi crezut, mai ales daca nu stii pentru ce service de telefoane sa optezi. Daca doresti sa eviti o astfel de situatie neplacuta, te asteptam cu smartphone-ul tau in service-ul nostru GSM. Tehnicienii nostri au cunostinte, experienta si capacitatea de a repara cele mai recente si populare telefoane mobile, indiferent de ce tip de daune trebuie remediate. Reparațiile noastre sunt rapide, la preturi accesibile si eficiente astfel incat sa nu stai prea mult timp fara telefonul mobil.

 

Probleme frecvente

Reparare/inlocuire ecran

Schimbare/reparare port incarcare

Reparatii/inlocuire camera foto

Reparare/inlocuire baterie

Reparare/inlocuire antena

Serviciile noastre

Reparatii in aceiasi zi

Reparatii prin curier

Piese de schimb originale sau de calitate

Echipa service competenta

Estimare costuri gratuit

Reparatii prin curier
Vanzare telefoane
Vanzare/Cumparare
Schimburi avantajoase
Plata pe loc
Garantie

Informatii suplimentare?

Raspundem la telefon: