Reparatii Iphone 5C

/Reparatii Iphone 5C

 

Reparatii iPhone 5c

Service GSM Cluj-Napoca - Apple iPhone 5C

Smartphone-ul iPhone 5C a aparut in septembrie 2013 si se remarca datorita designului modern agreat de utilizatori. Acest telefon este echipat cu un display LED-backlite IPS-LCD de 4 inch si 16M culori, touch capacitiv, rezolutie de 640×1136 pixeli, camera principala de 8 MP si memorie interna de 8/16/32 GB.  Rapiditatea telefonului este asigurata de un procesor dual-core de 1.3 GHZ Swift si memorie de 1 Gb RAM.

Reparatia ecranelor iPhone 5C

Una dintre caracteristicile cele mai impresionante ale smartphone-ului iPhone 5C este ecranul care ofera un aspect imbunatatit al imaginilor. Display-ul este unul rezistent, insa acesta poate fi destul de fragil daca nu il tii intr-o husa de protectie adecvata sau daca nu il manevrezi cu prea multa atentie. Unele dintre cele mai frecvent probleme care afecteaza display-ul acestui smartphone sunt fisurile, zgarieturile sau chiar spargerea acestuia. Reparatia ecranului poate fi destul de costisitoare, mai ales daca alegi sa trimiti telefonul inapoi la producator. Daca doresti sa eviti astfel de situatii, service-ul nostru de telefoane reprezinta solutia ideala. Vino la Phonefix si specialistii nostri vor remedia problemele smartphone-ului tau in cel mai scurt timp!

Contactul cu lichide la iPhone 5C

Unul dintre dezavantajele smartphone-ului iPhone 5C este faptul ca acesta nu are o rezistenta ridicata la apa. Contactele indelungate cu lichide pot avea urmari negative serioase asupra telefonului si asupra componentelor sale, motiv pentru care acesta trebuie evitat in orice situatie. Daca te afli in situatia neplacuta in care smartphone-ul tau iPhone 5C este defect din cauza contactului cu lichide, este encesara interventia unor profesionisti pentru remediere. Poti sa stai linistit deoarece specialistii de la Phoenfix au cunostintele si experienta necesara pentru a se ocupa de el cu cele mai recente tehnologii. Remedierea contactului cu lichide la smartphone-ul tau se face rapid si eficient, astfel incat sa nu stai prea mult timp fara telefonul tau mobil.

Cat costa reparatiile iPhone 5C?

Costul pentru a repara un iPhone 5C variaza mult in functie de tipul de reparatie, dar si de locul in care il duci pentru a fi reparat. Din pricina faptului ca acest smartphone este unul dintre cele mai moderne si mai noi telefoane de pe piata, reparatiile acestuia poti fi destul de costisitoare. Daca alegi insa service-ul GSM potrivit, iti poti repara telefonul intr-un timp cat mai scurt, la un pret accesibil. Phonefix este un service specializat din Cluj-Napoca in care se repara o gama larga de smartphone-uri, cele mai populare in randul utilizatorilor. Aceste reparatii se fac la preturi avantajoase si rapid, pentru a nu sta foarte mult fara telefonul tau mobil.

 

Probleme frecvente

Reparare/inlocuire ecran

Schimbare/reparare port incarcare

Reparatii/inlocuire camera foto

Reparare/inlocuire baterie

Reparare/inlocuire antena

Serviciile noastre

Reparatii in aceiasi zi

Reparatii prin curier

Piese de schimb originale sau de calitate

Echipa service competenta

Estimare costuri gratuit

Reparatii prin curier
Vanzare telefoane
Vanzare/Cumparare
Schimburi avantajoase
Plata pe loc
Garantie

Informatii suplimentare?

Raspundem la telefon: