Reparatii iPhone 5S

/Reparatii iPhone 5S

 

Schimbare Display Iphone 5S

Apple iPhone 5S - Service GSM Cluj

Anul septembrie 2013 a adus lansarea spectaculosului smartphone iPhone 5S, ce a reusit sa surprinda prin noul sau cip A7, despre care Apple spune ca este primul si singurul pe 64 de biti existent pe un smartphone. Telefonul iPhone 5S este echipat cu un display LED-backlit IPS LCD de 4.0 inch cu touch capacitiv, 16M culori si o rezolutie de 640 x 1130 pixeli. Rapiditatea telefonului este data de procesorul dual-core 1.3 GHz Cyclone si de memoria de 1 GB RAM DDR3.

Reparatii ecran la iPhone 5S

Smartphone-ul iPhone 5S impresioneaza printr-un design imbunatatit, fiind protejat cu sticla de protectie Corning Gorilla Glass. Cu toate acestea, se pot intampla si neplaceri, iar display-ul se poate fisura, zgaria sau sparge. In cazul in care ecranul telefonului a fost afectat in urma unui soc mecanic, trebuie sa optezi pentru un service de telefoane in Cluj, care iti poate rezolva problema. Phonefix te asigura ca procesul de reconditionare al smartphone-ului tau este executat corect din punct de vedere tehnic si iti ofera cele mai bune solutii pentru problemele telefonului tau. Trebuie sa stii ca in momentul in care telefonul tau ajunge la noi in service cu display-ul spart sau fisurat, acesta va primi reparatia de care are nevoie.

Contactul cu lichide la iPhone 5S

Contactul cu lichide poate avea urmari grave asupra smartphone-ului si asupra componentelor acestuia, motiv pentru care contactul cu apa nu este indicat in nicio situatie. Totusi, daca nu il manevrezi cu destula atentie, telefonul tau mobil se poate defecta din cauza contactului cu lichide. In cazul in care intampini astfel de probleme, trebuie sa stii ca expertii de la Phonefix au experienta necesara pentru a remedia aceasta defectiune. Cu cat vii mai repede cu telefonul la reparatie, cu atat mai putin acesta va fi afectat! Remedierea contactelor cu lichide la dispozitivul tau iPhone 5S se face rapid si eficient, astfel incat sa poti reveni la utilizarea telefonului in cel mai scurt timp.

Cat costa reparatia la iPhone 5S?

Datorita faptului ca iPhone 5S este un smartphone modern, reparatiile acestuia te pot costa destul de mult, mai ales daca nu il duci in service-ul potrivit. Pentru a nu pierde inutil sume mari de bani, trebuie sa apelezi la serviciile de reparatii oferite de un service de telefoane specializat. Service-ul GSM Phonefix ofera solutii optime pentru problemele smartphone-ului tau, la preturi avantajoase. Indiferent de natura defectiunilor, acestea nu te vor costa foarte mult daca apelezi la noi! Trebuie sa stii ca diagnosticarea este intotdeauna gratuita, iar preturile sunt avantajoase.

Probleme frecvente

Reparare/inlocuire ecran

Schimbare/reparare port incarcare

Reparatii/inlocuire camera foto

Reparare/inlocuire baterie

Reparare/inlocuire antena

Serviciile noastre

Reparatii in aceiasi zi

Reparatii prin curier

Piese de schimb originale sau de calitate

Echipa service competenta

Estimare costuri gratuit

Reparatii prin curier
Vanzare telefoane
Vanzare/Cumparare
Schimburi avantajoase
Plata pe loc
Garantie

Informatii suplimentare?

Raspundem la telefon: