Reparatii Iphone 6 Plus

/Reparatii Iphone 6 Plus

 

Reparatii iPhone 6

Service GSM Cluj-Napoca - Apple Iphone 6 Plus

iPhone 6 Plus a aparut in septembrie 2014 si este un smartphone care se remarca datorita designului minimalist, indragit de utilizatori. Acest telefon este echipat cu un display LED-backlit IPS LCD de 5.5 inch si 16M culori, touch capacitiv, rezolutie de 1080×1920 pixeli, camera principala de 8 MP si memorie interna de 16/64/128 GB. Rapiditatea telefonului este asigurata de un procesor dual-core de 1.4 GHZ Typhoon si memorie de 1 GB RAM DDR3.

iPhone 6 Plus – reparatii ecran

Ceea ce apreciaza utilizatorii la acest telefon este ecranul sau impresionant, care ofera o rezolutie excelenta de inalta calitate. Geamul ecranului este fabricat cu tehnologia “Ion-strengthened glass, oleophobic coating”, pentru a asigura durabilitate, dar acest telefon este totusi predispus la deteriorari ale display-ului, mai ales daca nu il manevrezi cu grija. Unele dintre cele mai frecvente probleme care afecteaza ecranul la iPhone 6 Plsus includ zgarieturi, fisuri si chiar spargerea acestuia. Oricare dintre aceste probleme pot fi costisitoare daca nu mergi la service-ul potrivit, insa Phonefix reprezinta alegerea ideala deoarece ofera reparatii de calitate, la preturi accesibile.

iPhone 6 Plus – contacte cu lichide

Contactul cu apa nu este indicat in nicio situatie din cauza faptului ca poate distruge grav smartphone-ul tau. Chiar cea mai mica cantitate de apa poate cauza probleme majore pentru smartphone-ul tau, asa ca trebuie sa fii foarte atent atunci cand il utilizezi intr-un mediu umed. Din acest motiv, in cazul in care telefonul tau iPhone 6 Plus s-a defectat din cauza contactului cu lichide, trebuie sa il duci cat mai urgent la un service GSM pentru reparatii. Specialistii de la Phonefix te vor ajuta sa scapi si de aceasta problema pentru ca au experienta si cunostintele necesare in repararea tuturor tipurilor de contacte cu lichide pe majoritatea smartphone-urilor, astfel incat sa nu trebuiasca sa te lipsesti prea mult timp de smartphone-ul tau. Vino cat mai repede cu telefonul in service pentru a creste sansele de reusita a reparatiei!

Cat costa reparatiile la iPhone 6 Plus?

Avand in vedere ca este unul dintre cele mai moderne smartphone-uri de pe piata, reparatiile pentru iPhone 6 Plus pot fi destul de costisitoare, iar daca vrei sa faci economie trebuie sa eviti service-urile de telefoane prea scumpe. Pentru a nu cheltui prea mult pentru reparatiile unui smartphone este important sa alegi cu grija service-ul GSM care sa iti ofere preturi avantajoase. Pe langa costul redus al reparatiilor realizate, Phonefix ofera si diagnoza telefonului gratuit. Iti vom repara in cel mai scurt timp nu doar smartphone-ul tau iPhone 6 Plus, ci si o gama larga de alte smartphone-uri care se afla acum pe piata. La un pret avantajos, telefonul tau va primi reparatia si ingrijirea de care are nevoie!

Probleme frecvente

Reparare/inlocuire ecran

Schimbare/reparare port incarcare

Reparatii/inlocuire camera foto

Reparare/inlocuire baterie

Reparare/inlocuire antena

Serviciile noastre

Reparatii in aceiasi zi

Reparatii prin curier

Piese de schimb originale sau de calitate

Echipa service competenta

Estimare costuri gratuit

Reparatii prin curier
Vanzare telefoane
Vanzare/Cumparare
Schimburi avantajoase
Plata pe loc
Garantie

Informatii suplimentare?

Raspundem la telefon: