Reparatii Iphone 6

/Reparatii Iphone 6

 

Reparatii iPhone 6

Service GSM Cluj-Napoca - Apple Iphone 6

Smartphone-ul iPhone 6 a aparut in septembrie 2014 si se remarca datorita multiplelor imbunatatiri pe care le are, fata de modelele anterioare Apple. Acest telefon este echipat cu un display LED-backlite IPS-LCD de 4.7 inch si 16M culori, touch capacitiv, rezolutie de 750×1334 pixeli, camera principala de 8 MP si memorie interna de 16/64/128 GB.  Rapiditatea telefonului este asigurata de un procesor dual-core de 1.4 GHZ Typhoon si memorie de 1 Gb RAM DDR3.

Reparatii ecran la iPhone 6

Ecranul telefonului iPhone 6 este unul foarte impresionant – nu numai ca ofera o rezolutie de 750 x 1334 pixeli, dar ofera, de asemenea capacitatea de multitouch și este protejat de asa numitul “Ion-strengthened glass, oleophobic coating” pentru a asigura o durabilitate ridicata. Totuși, acest smartphone este la fel de predispus la defectiuni daca nu-l pastrezi  intr-o husa de protectie adecvata sau daca nu il manipulezi cu grija. Unele dintre cele mai frecvente probleme care afecteaza ecranul device-ului sunt  zgarieturi, fisuri sau chiar spargerea acestuia. Din fericire, service-ul GSM Phonefix va sta la dispozitie pentru a rezolva toate aceste probleme. Vino la noi pentru o diagnoza gratuita si pentru a identifica problemele smartphone-ului tau si, totodata, pentru a-ti propune o solutie optima si rapida pentru remediere.

Contactul cu lichide la iPhone 6

Contactele indelungate cu lichide pot avea un impact negativ asupra performantelor telefonului  si asupra componentelor acestuia, fiind necesara interventia unor profesionisti pentru remediere. iPhone 6 este predispus la daune in cazul in care intra in contact cu lichide, iar reparatiile acestuia pot fi foarte costisitoare.  Din fericire, in cazul in care telefonul tau intra in contact cu lichide, poti sa il repari rapid si usor la service-ul nostru. Specialistii de la Phonefix incearca sa repare orice tip de telefon, in cel mai scurt timp, pentru a nu sta prea mult fara telefon. Vino cat mai repede cu telefonul tau in service pentru a creste sansele de reusita a reparatiei!

Cat costa reparatiile la iPhone 6 ?

Atunci cand smartphone-ul tau iPhone 6 este defect, trebuie sa alegi cu grija service-ul unde il vei duce la reparat, pentru a nu cheltui prea mult. Phonefix este un service GSM din Cluj ce iti ofera gratuit diagnoza si realizeaza reparatiile in cel mai scurt timp. La Phonefix avem priceperea și tehnologia necesara pentru a efectua o gama larga de reparatii, astfel incat sa poti reveni la utilizarea telefonului in cel mai scurt timp. Iti garantam ca nu vei fi dezamagit!

Probleme frecvente

Reparare/inlocuire ecran

Schimbare/reparare port incarcare

Reparatii/inlocuire camera foto

Reparare/inlocuire baterie

Reparare/inlocuire antena

Serviciile noastre

Reparatii in aceiasi zi

Reparatii prin curier

Piese de schimb originale sau de calitate

Echipa service competenta

Estimare costuri gratuit

Reparatii prin curier
Vanzare telefoane
Vanzare/Cumparare
Schimburi avantajoase
Plata pe loc
Garantie

Informatii suplimentare?

Raspundem la telefon: