Reparatii Iphone 6s Plus

/Reparatii Iphone 6s Plus

 

iphone6s plus

Service GSM Cluj-Napoca - Apple iPhone 6S Plus

Septembrie 2015 a adus lansarea impresionantului smartphone iPhone 6S Plus care iese in evidenta prin tehnologia avansata si designul imbunatatit. Alimentat de noul procesor A9  pe 64 de biți, Apple iPhone 6S Plus ofera o performanta cu 70% mai mare, 3D Touch, securitate avansata si camera de 12 megapixeli.

Reparatii ecran la iPhone 6S Plus

Desi iPhone 6S Plus este fabricat cu cea mai durabila sticla de protectie de pe piata smartphone-urilor, ecranul acestuia poate fi destul de fragil daca nu ai prea multa grija de el. In cazul in care display-ul este spart sau fisurat, apeleaza cu incredere la service-ul GSM Phonefix! Tehnicienii PHONEFIX au expertiza necesara pentru a diagnostica corect problemele aparute la ecranul telefonului tau si a-ti oferi cea mai optima solutie de remediere a problemei. Incercam sa folosim doar componente originale in procesul de reparatie al display-ului si echipamente de ultima generatie care ne asigura ca procesul de reconditionare al display-ului sa fie executat corect din punct de vedere tehnic, astfel incat rata de reusita este de 100%. Nu-ti asumi niciun risc in momentul in care telefonul tau iPhone cu display fisurat ajunge la noi in service.

Contactul cu lichide la iPhone 6S Plus

Nu este recomandat in nicio situatie contactul cu lichide din cauza faptului ca acesta poate avea un impact serios asupra performantelor telefonului si asupra componentelor sale. Chiar si cea mai redusa cantitate de apa poate cauza probleme majore pentru smartphone-ul tau, asa ca trebuie sa fii foarte atent cand il utilizezi intr-un mediu umed. Daca te afli in situatia neplacuta in care smartphone-ul tau iPhone 6S Plus a intrat in contact cu apa, trebuie sa apelezi rapid la profesionisti pentru remediere. Service-ul de telefoane Phonefix ti sta la dispozitie daca telefonul tau a intrat in contact cu apa si iti repara telefonul la un pret accesibil. Remedierea contactelor cu lichide la smartphone-ul tau iPhone 6S Plus se face rapid si eficient, astfel incat sa poti sa-ti utilizezi telefonul in cel mai scurt timp.

Cat costa reparatiile la iPhone 6S Plus?

Datorita faptului ca iPhone 6S Plus este unul dintre cele mai moderne si indragite smartphone-uri de pe piata, reparatiile acestuia te pot costa destul de mult. Este important sa alegi cu grija service-ul de telefoane unde il duce la reparat pentru a primi cele mai optime solutii la un pret corect. La service-ul GSM Phonefix din Cluj-Napoca beneficiezi de diganoza gratuita, iar reparatiile pentru orice tip de smartphone au preturi avantajoase. Trebuie sa stii ca la Phonefix ti se ofera  diagnoza  gratuita și servicii de reparații la preturi competitive pentru cele mai populare smartphone-uri si tablete.

Probleme frecvente

Reparare/inlocuire ecran

Schimbare/reparare port incarcare

Reparatii/inlocuire camera foto

Reparare/inlocuire baterie

Reparare/inlocuire antena

Serviciile noastre

Reparatii in aceiasi zi

Reparatii prin curier

Piese de schimb originale sau de calitate

Echipa service competenta

Estimare costuri gratuit

Reparatii prin curier
Vanzare telefoane
Vanzare/Cumparare
Schimburi avantajoase
Plata pe loc
Garantie

Informatii suplimentare?

Raspundem la telefon: