Reparatii Iphone 6S

/Reparatii Iphone 6S

 

Reparatii iPhone 6

Service GSM Cluj-Napoca - Apple Iphone 6

Smartphone-ul iPhone 6s a aparut in septembrie 2014 si aduce ca si noutate introducerea tehnologiei 3D Touch. Telefonul este echipat cu un display LED-backlite IPS-LCD de 4.7 inch si 16M culori, touch capacitiv, rezolutie de 750×1334 pixeli, camera principala de 8 MP si memorie interna de 16/64/128 GB.  Rapiditatea telefonului este asigurata de un procesor dual-core de 1.4 GHZ Typhoon si memorie de 1 Gb RAM DDR3.

Reparatii ecran la iPhone 6s

iPhone 6s este un telefonit menit sa reziste, insa atunci cand vine vorba de display-ul sau, acesta poate fi destul de sensibil. Unele dintre cele mai frecvente probleme care afecteaza ecranul la iPhone 6Ss includ zgarieturi, fisuri si chiar spargerea acestuia. Daca u ai prea multa grija de el si nu il pastrezi intr-o husa de protectie risti sa il expui socurilor mecanice si sa-l zgarii, fisurezi sau chiar sa-i spargi display-ul. Oricare dintre aceste probleme pot fi reparate daca mergi la service-ul potrivit. Phonefix ar trebui sa fie prima oprire pentru reparatiile de acest gen, deoarece efectuam reparatia in cel mai scurt timp, la preturi avantajoase.

Contactul cu lichide la iPhone 6s

Desi este un telefon cu multe caracteristici impresionante, iPhone 6s se poate defecta cu usurinta cand intra in contact cu lichide.  Pe o perioada indelungata, contactele cu lichide pot avea un impact serios asupra performantelor telefonului necesitand interventia unor profesionisti pentru remediere. Daca intampini astfel de probleme, poti sa stai linistitit pentru ca tehnicienii de la Phonefix sunt capabili sa iti readuca dispozitivul la viata. Remedierea contactelor cu lichide la telefonul tau iPhone 6s se face rapid si eficient, astfel incat sa poti reveni la utilizarea telefonului in cel mai scurt timp. Tehnicienii nostri au  experienta si cunostintele necesare in  repararea tuturor tipurilor  de contacte cu lichide pe majoritatea smartphone-urilor, mai ales pe cele noi aparute pe piata.

Cat costa reparatiile la iPhone 6s ?

Atunci cand smartphone-ul tau iPhone 6s este defect, trebuie sa alegi cu grija service-ul unde il vei duce la reparat, pentru a nu cheltui prea mult. Phonefix este un service GSM din Cluj ce iti ofera gratuit diagnoza si realizeaza reparatiile in cel mai scurt timp. La Phonefix avem priceperea și tehnologia necesara pentru a efectua o gama larga de reparatii, astfel incat sa poti reveni la utilizarea telefonului in cel mai scurt timp. Iti garantam ca nu vei fi dezamagit!

 

Probleme frecvente

Reparare/inlocuire ecran

Schimbare/reparare port incarcare

Reparatii/inlocuire camera foto

Reparare/inlocuire baterie

Reparare/inlocuire antena

Serviciile noastre

Reparatii in aceiasi zi

Reparatii prin curier

Piese de schimb originale sau de calitate

Echipa service competenta

Estimare costuri gratuit

Reparatii prin curier
Vanzare telefoane
Vanzare/Cumparare
Schimburi avantajoase
Plata pe loc
Garantie

Informatii suplimentare?

Raspundem la telefon: