Reparatii iPhone 7 Plus

/Reparatii iPhone 7 Plus

 

Schimbare Display iPhone 7 Plus

Apple iPhone 7 Plus - Service GSM Cluj

Anul septembrie 2016 a adus lansarea spectaculosului smartphone iPhone 7 Plus, ce beneficiaza de functia 3D touch si are un sistem dual-camera de 12 MP. Smartphone-ul iPhone 7 Plus este echipat cu un display LED-backlit IPS LCD de 5.5 inch si 16M culori, touch capacitiv si o rezolutie full HD. Rapiditatea o telefonului este data de procesul quad-core 2.34 GHz, cuplat cu 3 GB RAM si cu o memorie interna de minim 32 GB.

Reparatii ecran la iPhone 7 Plus

Telefonul mobil iphone 7 Plus impresioneaza printr-un design imbunatatit, fiind fabricat din cea mai durabila sticla de pe piata smartphone-urilor. Cu toate acestea, se pot intampla si neplaceri, iar display-ul se poate fisura, zgaria sau sparge. In cazul in care ecranul telefonului a fost afectat in urma unui soc mecanic, trebuie sa optezi pentru un service de telefoane in Cluj, care iti poate rezolva problema. Phonefix te asigura ca procesul de reconditionare al smartphone-ului tau este executat corect din punct de vedere tehnic si iti ofera cele mai bune solutii pentru problemele telefonului tau. Trebuie sa stii ca in momentul in care telefonul tau ajunge la noi in service cu display-ul spart sau fisurat, acesta va primi reparatia de care are nevoie.

Contactul cu lichide la iPhone 7 Plus

Din fericire, iPhone 7 Plus este un smartphone care nu are probleme in a rezista la praf si apa, acesta rezistand timp de 30 de minute la o adancime de 1 metru. Totusi, daca nu il manevrezi cu destula atentie, telefonul tau mobil se poate defecta din cauza contactului cu lichide. In cazul in care intampini astfel de probleme, trebuie sa stii ca expertii de la Phonefix au experienta necesara pentru a remedia aceasta defectiune. Cu cat vii mai repede cu telefonul la reparatie, cu atat mai putin acesta va fi afectat! Remedierea contactelor cu lichide la dispozitivul tau iPhone 7 Plus se face rapid si eficient, astfel incat sa poti reveni la utilizarea telefonului in cel mai scurt timp.

Cat costa reparatia la iPhone 7 Plus?

Datorita faptului ca iPhone 7 Plus este un smartphone de ultima generatie, reparatiile acestuia te pot costa destul de mult, mai ales daca nu il duci in service-ul potrivit. Pentru a nu pierde inutil sume mari de bani, trebuie sa apelezi la serviciile de reparatii oferite de un service de telefoane specializat.Service-ul GSM Phonefix ofera solutii optime pentru problemele smartphone-ului tau, la preturi avantajoase. Indiferent de natura defectiunilor, acestea nu te vor costa foarte mult daca apelezi la noi! Trebuie sa stii ca diagnosticarea este intotdeauna gratuita, iar preturile sunt avantajoase.

Probleme frecvente

Reparare/inlocuire ecran

Schimbare/reparare port incarcare

Reparatii/inlocuire camera foto

Reparare/inlocuire baterie

Reparare/inlocuire antena

Serviciile noastre

Reparatii in aceiasi zi

Reparatii prin curier

Piese de schimb originale sau de calitate

Echipa service competenta

Estimare costuri gratuit

Reparatii prin curier
Vanzare telefoane
Vanzare/Cumparare
Schimburi avantajoase
Plata pe loc
Garantie

Informatii suplimentare?

Raspundem la telefon: