Reparatii iPhone 7

/Reparatii iPhone 7

 

Reparatii iPhone 7

Apple iPhone 7 - Service GSM Cluj

iPhone 7 a fost lansat in septembrie 2016 si impresioneaza printr-un sistem sofisticat al camerei foto, printr-un ecran cu 25% mai luminos si prin durata de viata mai lunga a bateriei. Acest smartphone are un uimitor display 3D touch de 4.7 inch cu touch capacitiv si 16M culori si o rezolutie de 750 x 1334 pixeli. Rapiditatea smartphone-ului iPhone 7 este data un procesor quad-core de 2.34 GHz si o memorie de 2 GB RAM.

iPhone 7 – Reparatii display

iPhone 7 se evidentiaza prin faptul ca display-ul sau este conceput in asa fel incat sa reziste socurilor puternice si sa nu se sparga prea usor. Pentru o durabilitate mai mare a ecranului, acesta este protejat cu on-strengthened glass, oleophobic coating. Chiar si asa, ecranul smartphone-ului iPhone 7 se poate fisura, zgaria sau sparge, mai ales daca nu il tii intr-o husa adecvata sau daca nu ai prea multa grija de el. Daca telefonul tau mobil are o astfel de problema, specialistii Phonefix vor remedia rapid aceasta defectiune.

iPhone 7 – Contactul cu lichide

Desi iPhone 7 este considerat a fi rezistent la apa, nu inseamna ca acesta nu se va defecta in momentul in care intra in contact cu apa. Contactul cu lichide u este indicat in nicio situatie deoarece poate avea urmari grave asupra telefonului tau si a componentelor sale. Poti apela cu incredere la service-ul nostru GSM daca telefonul tau intampina aceasta problema, deoarece o vom solutiona in cel mai scurt timp. Remedierea contactelor cu lichide la smartphone-ul tau iPhone 7 se face rapid si eficient, in asa fel incat sa poti reveni la utilizarea telefonului cat mai urgent. Acest gen de reparatii nu te vor costa prea mult deoarece Phonefix incearca sa iti ofere cele mai optime solutii la preturi accesibile.

Cat costa reparatia pentru iPhone 7?

Avand in vedere faptul ca iPhone 7 este unul dintre cele mai moderne smartphone-uri de pe piata, cheltuielile pentru repararea acestuia te pot costa destul de mult. Insa daca nu doresti sa cheltui prea multi bani pentru a-ti repara smartphone-ul, avem solutia potrivita: Phonefix, service GSM in Cluj. Avem priceperea si tehnologia necesara pentru a efectua o gama larga de reparatii, pentru cele mai noi smartphone-uri care se gasesc pe piata la momentul actual. Iti garantam un pret corect al reparatiei, mult mai ieftin decat pretul pe care ar trebui sa il platesti daca ai apela la un service APPLE. Diagnosticarea este si va fi intotdeauna gratuita, asa ca nu ai nimic de pierdut daca ne treci pragul.

Probleme frecvente

Reparare/inlocuire ecran

Schimbare/reparare port incarcare

Reparatii/inlocuire camera foto

Reparare/inlocuire baterie

Reparare/inlocuire antena

Serviciile noastre

Reparatii in aceiasi zi

Reparatii prin curier

Piese de schimb originale sau de calitate

Echipa service competenta

Estimare costuri gratuit

Reparatii prin curier
Vanzare telefoane
Vanzare/Cumparare
Schimburi avantajoase
Plata pe loc
Garantie

Informatii suplimentare?

Raspundem la telefon: