Reparatii iPhone 8 Plus

Reparatii iPhone 8 Plus - Service GSM Cluj

Reparatii-iPhone-8-Plus

Lansat in septembrie 2017, iPhone 8 Plus este unul dintre cele mai noi si performante modele din gama Apple si se remarca datorita posibilitatii de incarcare wireless. Acest smartphone are un ecran LED-backlit IPS LCD de 5.5 inch cu touch capacitiv si 16M culori si o rezolutie de 1080 x 1920 de pixeli. Rapiditatea telefonului este data de procesorul A11 Bionix Hexa-core (2x Monsoon + 4x Mistral) si de memoria interna de 3 GB RAM.

Reparatii ecran iPhone 8 Plus

Smartphone-ul iPhone 8 Plus este destul de rezistent la socuri datorita sticlei rezistente impotriva zgarieturilor pe care acesta o are. Totusi, te cat de impresionant este, pe atat de fragil poate fi, mai ales daca nu este manevrat cu prea multa grija sau daca nu este tinut intr-o husa corespunzatoare. Reparatia telefonului iPhone 8 Plus poate fi destul de costisitoare, mai ales daca nu il duci la service-ul GSM adecvat. Daca ecranul smartphone-ului este zgariat, fisurat sau spart, vino la Phonefix si vei scapa de aceasta problema in cel mai scurt timp la un pret accesibil. Incercam sa folosim doar componente originale in procesul de reparatie al display-ului si echipamente de ultima generatie care ne asigura ca procesul de reconditionare al display-ului sa fie executat corect din punct de vedere tehnic, astfel incat rata de reusita este de 100%.

Contactul cu lichide la iPhone 8 Plus

Contactele indelungate cu lichide pot avea un impact serios asupra performantelor telefonului necesitand interventia unor profesionisti pentru remediere. Aceasta defectiune te poate costa destul de mult daca nu apelezi cat mai urgent la un service GSM sau daca incerci sa rezolvi aceasta problema de unul singur. Pentru a scapa de aceasta defectiune, specialiustii de la service-ul GSM Phonefix iti vin in ajutor si iti vor inlocui display-ul defect in cel mai scurt timp, la un pret avantajos. Tehnicienii nostri au  experienta si cunostintele necesare in  repararea tuturor tipurilor de contacte cu lichide pe majoritatea smartphone-urilor, astfel incat sa nu fie nevoie sa stai fara telefon prea mult timp.

Cat costa reparatiile la iPhone 8 Plus

Avand in vedere faptul ca iPhone 8 Plus este unul dintre cele mai moderne smartphone-uri de pe piata, reparatiile pentru acestea pot avea un pret destul de ridicat. Costul pentru a repara un iPhone 8 Plus variaza mult in functie de tipul de reparatie si de locul unde il duci pentru a fi reparat.  Repararea acestuia poate fi destul de costisitoare daca il duci la un service Apple sau daca alegi sa il trimiti inapoi la producator. Daca apelezi insa la un service de telefoane specializat, asa cum este Phonefix, nu vei cheltui prea mult. Diagnoza se realizeaza gratuit, iar reparatiile smartphone-urilor au un pret accesibil. Aici ti se ofera servicii de reparatii la preturi competitive pentru cele mai populare smartphone-uri si tablete.

PROBLEME FRECVENTE

Reparare/inlocuire ecran
Schimbare/reparare port incarcare
Reparatii/inlocuire camera foto
Reparare/inlocuire baterie
Reparare/inlocuire antena

SERVICIILE NOASTRE

Reparatii in aceiasi zi
Reparatii prin curier
Piese de schimb originale sau de calitate
Echipa service competenta
Estimare costuri gratuit

Telefonul tau e doar la un pas de a fi reparat.

Vanzari/Cumparari

Telefonul tau s-a defectat si nu mai vrei sa fie reparat? Poate vrei sa-ti cumperi cel mai nou model in locul celui vechi? Cumpara. Vinde. Schimba – la PHONEFIX

Intrebari frecvente

La PhoneFix reparatia telefoanelor este la ordinea zilei.

In afara de asta, mai reparam tablete si smartwatch-uri

Scoate imediat bateria din el!

Vino cu telefonul cat de repede poti la service-ul PhoneFix.

Suntem dispusi sa achizitionam telefonul dumneavoastra pentru piese de schimb sau reciclare

De obicei ne incurajam clientii sa foloseasca curierate care fac asigurare pe colet si au un numar de identificare (tracking number) cu care clientul poate sa verifice unde ii este coletul. Daca clientul doreste ca telefonul sa-i fie returnat cat mai curand, trimiterea trebuie sa se faca prin curierat rapid in ambele sensuri.Clientii nostri isi pot alege liber firma de curierat cu care vor sa trimita pachetul.

In general pretul trimiterii pachetelor sunt undeva intre 16-20 RON cu livrare a doua zi, cu firma de curierat Fan Courier.

Pretul final include atat piesele originale schimbate cat si manopera.

Din cauza faptului ca reparatiile pot fi de multe feluri, clientul plateste dupa ce telefonul i-a fost reparat.

DA! Daca ai nevoie de salvarea datelor din telefonul tau, vino direct la noi! Dispunem de toate mijloacele de ultima generatie, ca tu sa nu pierzi nici o informatie salvata pe device-ul tau.

Exista posibilitatea ca unele defecte ale telefonului sa nu mai permita salvarea datelor, dar tehnicienii PhoneFix nu vor efectua niciodata reparatii care vor duce la pierderea datelor tale!

In cazul in care device-ul tau a suferit un soc fizic/mecanic in urma caruia s-a spart/rupt ceva sau a suferit contaminare cu lichide,produsul tau isi pierde garantia. Garantia nu se refera in nici un caz la defectele cauzate de utilizator.

Remedierea telefoanelor si altor aparate electronice care au suferit contacte cu lichide este una dintre cele mai inalte performante ale tehnicienilor PhoneFix.

Daca telefonul tau a avut de-a face cu apa, vino cu el sau trimite-l cat mai repede la PhoneFix!

Contacteaza-ne

Vezi politica de confidențialitate

CAPTCHA image

Ne ajută să filtrăm conținutul de tip spam.