Reparatii iPhone X

Reparatii iPhone X - Service GSM Cluj

Reparatii-iPhone-X

iPhone X a fost lansat in noiembrie 2017 si este cel mai impresionant smartphone din gama Apple. Acesta are ca si noutate scanarea faciala si beneficiaza de incarcarea wireless. Acest smartphone se remarca printr-un display Super AMOLED de 5.8 inch cu touch capacitiv, 16M culori si o rezolutie de 1125 x 2436 pixeli. Rapiditatea telefonului este data de procesorul A11 Bionic Hexa-core (2x Monsoon + 4x Mistral) si de memoria interna de 3 GB RAM.

iPhone X– Reparatii ecran

iPhone X este un smartphone menit sa reziste socurilor puternice, ecranul acestuia fiind unul rezistent, protejat impotriva zgarieturilor. Cu toate acestea, display-ul smartphone-ului tot se poate zgaria sau sparge daca nu este manevrat cu atentie sau daca nu este tinut intr-o husa adecvata. Daca ecranul telefonului tau iPhone X este spart, trebuie sa il duci cat mai urgent la un service de telefoane specializat. Pentru a scapa de aceasta problema, puteti apela cu incredere la service-ul GSM Phonefix din Cluj-Napoca. Phonefix ar trebui sa fie prima oprire pentru toate reparatiile smartphone, pentru ca diagnosticam problema gratuit și efectuam reparatia in cel mai scurt timp.

iPhone X – Contactul cu lichide

Contactul cu apa poate avea urmari devastatoare asupra smartphone-ului tau si din acest motiv este indicat sa il duci cat mai repede la un service. iPhone X este predispus la daune in cazul in care intra in contact cu lichide, iar reparatiile acestuia pot fi foarte costisitoare. Vino cu telefonul tau stricat la Phonefix si acesta va fi reparat in cel mai scurt timp! Poti sa stai  linistit pentru ca la Phonefix  tehnicienii nostri au cunostinte si experienta sa se ocupe de el cu cele mai recente tehnologii. Remedierea contactelor cu lichide la dispozitivul tau iPhone X se face rapid si eficient, astfel incat sa poti reveni la utilizarea telefonului in cel mai scurt timp.

Cat costa reparatiile la iPhone X ?

Atunci cand smartphone-ul tau este defect poti cheltui destul de mult pentru reparatii, motiv pentru care trebuie sa alegi cu grija service-ul GSM in care iti vei duce telefonul. Reparatiile la iPhone X nu te vor costa foarte mult daca vei veni cu telefonul tau la noi in service deoarece pretul este unul avantajos. Oferim diagnoza  gratuita și servicii de reparatii la preturi competitive pentru cele mai populare smartphone-uri si tablete. Specialistii de la Phonefix dispun de priceperea si tehnologia necesare pentru a efectua o gama larga  de reparatii, astfel incat sa poti reveni la utilizarea telefonului in cel mai scurt timp. Nu numai ca oferim consultatii gratuite, dar oferim, de asemenea, reparatii la preturi competitive pe toate cele mai recente smartphone-uri, indiferent care este problema intampinata de acestea.

PROBLEME FRECVENTE

Reparare/inlocuire ecran
Schimbare/reparare port incarcare
Reparatii/inlocuire camera foto
Reparare/inlocuire baterie
Reparare/inlocuire antena

SERVICIILE NOASTRE

Reparatii in aceiasi zi
Reparatii prin curier
Piese de schimb originale sau de calitate
Echipa service competenta
Estimare costuri gratuit

Telefonul tau e doar la un pas de a fi reparat.

Vanzari/Cumparari

Telefonul tau s-a defectat si nu mai vrei sa fie reparat? Poate vrei sa-ti cumperi cel mai nou model in locul celui vechi? Cumpara. Vinde. Schimba – la PHONEFIX

Intrebari frecvente

La PhoneFix reparatia telefoanelor este la ordinea zilei.

In afara de asta, mai reparam tablete si smartwatch-uri

Scoate imediat bateria din el!

Vino cu telefonul cat de repede poti la service-ul PhoneFix.

Suntem dispusi sa achizitionam telefonul dumneavoastra pentru piese de schimb sau reciclare

De obicei ne incurajam clientii sa foloseasca curierate care fac asigurare pe colet si au un numar de identificare (tracking number) cu care clientul poate sa verifice unde ii este coletul. Daca clientul doreste ca telefonul sa-i fie returnat cat mai curand, trimiterea trebuie sa se faca prin curierat rapid in ambele sensuri.Clientii nostri isi pot alege liber firma de curierat cu care vor sa trimita pachetul.

In general pretul trimiterii pachetelor sunt undeva intre 16-20 RON cu livrare a doua zi, cu firma de curierat Fan Courier.

Pretul final include atat piesele originale schimbate cat si manopera.

Din cauza faptului ca reparatiile pot fi de multe feluri, clientul plateste dupa ce telefonul i-a fost reparat.

DA! Daca ai nevoie de salvarea datelor din telefonul tau, vino direct la noi! Dispunem de toate mijloacele de ultima generatie, ca tu sa nu pierzi nici o informatie salvata pe device-ul tau.

Exista posibilitatea ca unele defecte ale telefonului sa nu mai permita salvarea datelor, dar tehnicienii PhoneFix nu vor efectua niciodata reparatii care vor duce la pierderea datelor tale!

In cazul in care device-ul tau a suferit un soc fizic/mecanic in urma caruia s-a spart/rupt ceva sau a suferit contaminare cu lichide,produsul tau isi pierde garantia. Garantia nu se refera in nici un caz la defectele cauzate de utilizator.

Remedierea telefoanelor si altor aparate electronice care au suferit contacte cu lichide este una dintre cele mai inalte performante ale tehnicienilor PhoneFix.

Daca telefonul tau a avut de-a face cu apa, vino cu el sau trimite-l cat mai repede la PhoneFix!

Contacteaza-ne

Vezi politica de confidențialitate

CAPTCHA image

Ne ajută să filtrăm conținutul de tip spam.