Reparatii iPhone XR

/Reparatii iPhone XR

 

Service GSM Cluj - Reparatii iPhone XR

iPhone XR - Service GSM Cluj

 iPhone XR a fost lansat in octombrie 2018 si iese in evidenta prin caracteristicile sale impresionante, luandu-se in calcul faptul ca Apple a dorit sa creeze un model bun la un pret mai mic. Display-ul acestui smartphone este de tip IPS LCD de 6.1 inch cu touch capacitiv si 16M culori si are o rezolutie de 828 x 1792 pixeli. Rapiditatea telefonului este data de procesorul hexa-core (2 x 2.5 GHz Vortex + 4 x 1.6 GHz Tempest) si de memoria de 3 GB RAM.

iPhone XR – Reparatii display

Pe cat de uimitor este display-ul smartphone-ului iPhone XR, pe atat de fragil acesta poate fi. Trebuie sa il manevrezi cu multa atentie si sa il tii intr-o husa adecvata pentru a preveni degradarea acestuia. Unele dintre cele mai frecvente probleme care afecteaza ecranul acestui smartphone pot fi zgarieturile, fisurile sau chiar spargerea acestuia. In caz ca te confrunti cu una dintre aceste probleme, trebuie sa alegi cu atentie un service GSM specializat pentru a o remedia cat mai rapid. Vino cu smartphone-ul tau iPhone XR la service-ul Phonefix din Cluj pentru o diagnoza gratuita si servicii de reparatii la preturi avantajoase, pentru toate buzunarele!

iPhone XR – Contactul cu lichide

Contactul cu lichide are urmari grave asupra telefonului tau si a componentelor sale si este recomandat sa eviti pe cat posibil o astfel de situatie. Poti apela cu incredere la service-ul nostru GSM daca telefonul tau intampina aceasta problema, deoarece o vom solutiona in cel mai scurt timp. Remedierea contactelor cu lichide la smartphone-ul tau iPhone XR se face rapid si eficient, in asa fel incat sa poti reveni la utilizarea telefonului cat mai urgent. Acest gen de reparatii nu te vor costa prea mult deoarece Phonefix incearca sa iti ofere cele mai optime solutii la preturi accesibile.

Cat costa reparatia pentru iPhone XR ?

Avand in vedere faptul ca iPhone XR este unul dintre cele mai moderne smartphone-uri de pe piata, cheltuielile pentru repararea acestuia te pot costa destul de mult. Insa daca nu doresti sa cheltui prea multi bani pentru a-ti repara smartphone-ul, avem solutia potrivita: Phonefix, service GSM in Cluj. Specialistii nostri au priceperea si tehnologia necesare pentru a efectua o gama larga de reparatii, pentru cele mai noi smartphone-uri care se gasesc pe piata la momentul actual. Iti garantam un pret corect al reparatiei si servicii de reparatii executate la cele mai inalte standarde, pentru cele mai populare smartphone-uri de pe piata.

 

Probleme frecvente

Reparare/inlocuire ecran

Schimbare/reparare port incarcare

Reparatii/inlocuire camera foto

Reparare/inlocuire baterie

Reparare/inlocuire antena

Serviciile noastre

Reparatii in aceiasi zi

Reparatii prin curier

Piese de schimb originale sau de calitate

Echipa service competenta

Estimare costuri gratuit

Reparatii prin curier
Vanzare telefoane
Vanzare/Cumparare
Schimburi avantajoase
Plata pe loc
Garantie

Informatii suplimentare?

Raspundem la telefon: