Reparatii Lenovo P70

/Reparatii Lenovo P70

 

Reparatii Lenovo P70

Lenovo P70 - Service GSM Cluj

Smartphone-ul Lenovo P70 a aparut in februarie 2015 si este un un telefon suficient de viabil pentru a impiedica zgarieturile si urmele de amprente.  Acest smartphone este echipat cu un display IPS LCD de 5.0 inch cu touch capacitiv si 16M culori si o rezolutie de 720 x 1280 de pixeli. Rapiditatea telefonului este data de procesorul quad-core 1.7 GHz Cortex-A53 si de memoria de 2 GB RAM.

Lenovo P70 – reparatie ecran

Display-ul smartphone-ului Lenovo P70 este agreat de multi utilizatori deoarece acesta reda un aspect imbuntatit al imaginilor. Ca si la orice smartphone insa, display-ul  este predispus la anumite tipuri de defectiuni. Daca nu manevrezi telefonul cu atentie sau daca nu-l pastrezi intr-o husa de protectie adecvata, telefonul ar putea suferi defectiuni la ecran, cum ar fi zgarieturi sau fisuri. Vino cu telefonul la Phonefix pentru diagnoza gratuita si pentru a-ti oferi servicii de reparatii la preturi accesibile. Remediem orice defectiuni ale display-ului pentru cele mai noi si populare smartphone-uri de pe piata.

Contacte cu lichide la Lenovo P70

Contactul cu lichide poate avea urmari grave asupra telefonului si a componentelor acestuia motiv pentru care este nu este indicat in nicio situatie. Pastrarea telefonului  intr-o husa impermeabila este singura modalitate de a proteja complet telefonul impotriva contactelor cu lichide. Daca totusi telefonul tau intra in contact cu acestea nu te impacienta, scoate imediat bateria dispozitivului si in cel mai scurt timp posibil te asteptam la Phonefix. Aici remediem toate defectiunile survenite contactelor cu lichide la o gama larga de smartphone-uri, inclusiv modelele Lenovo. Inainte de a te grabi sa cumperi un alt telefon vino la Phonefix  pentru a face o diagnoza completa si pentru o oferta avantajoasa de reparatie.

Cat costa reparatia Lenovo P70?

Cand vine vorba de reparatii la smartphone-ul Lenovo P70, costurile pot fi destul de mari, mai ales in cazul in care alegi sa trimiti dispozitivul inapoi la producator sau la un centru de service Lenovo. Poti economisi cu usurinta, si in acelasi timp, sa scapi de defectiuni daca aduci telefonul tau in service-ul GSM Phonefix. Specialistii nostri au cunostintele si experienta necesare pentru ca telefonul tau sa primeasva reparatiile corespunzatoare la un pret accesibil. Serviciile de reparatii oferite de Phonefix se realizeaza intr-un timp cat mai scurt, pentru a nu fi nevoie sa stai prea mult timp fara smartphone-ul tau.

Probleme frecvente

Reparare/inlocuire ecran

Schimbare/reparare port incarcare

Reparatii/inlocuire camera foto

Reparare/inlocuire baterie

Reparare/inlocuire antena

Serviciile noastre

Reparatii in aceiasi zi

Reparatii prin curier

Piese de schimb originale sau de calitate

Echipa service competenta

Estimare costuri gratuit

Reparatii prin curier
Vanzare telefoane
Vanzare/Cumparare
Schimburi avantajoase
Plata pe loc
Garantie
Intrebari frecvente
Tehnicienii PHONEFIX repara doar telefoane sau si alte tipuri de electronice?

At CPR®, we repair cell phones on a daily basis. In addition, each location is fully able to handle all kinds of electronic repairs including laptops, tablets & gaming systems.

We specialize in:
 • iPad repair
 • iPod repair
 • Xbox repair
 • Playstation repair
 • Wii repair
 • iPhone repair
 • Samsung repair
 • HTC repair
 • laptop repair
 • Blackberry repair
 • & so much more!
Mi-am scapat telefonul in toaleta, ce trebuie sa fac?

Remove the battery from the Blackberry immediately.

Bring your liquid damaged item to CPR® and we will gladly take over from there!
Ce se intampla daca nu mai doresc sa imi repar telefonul la PHONEFIX?

If you make the decision that you no longer want to have your electronics repair work done by CPR®, you may be charged a fee.

This fee can be waived if you decide to donate your electronic device to our recycling program.
Cat ma costa trimiterea telefonului prin curierat rapid?

Customers are able to pick the shipping method of their choice.

Customers are encouraged to use a shipping method that includes both insurance and a tracking number. If customers want their electronic device rushed back to them, they have the option to have their item sent back to them priority shipping and they will be charged accordingly.
Ce este inclus in pretul final al reparatiei?

The repair price estimate we give you includes parts and labor.

Cand trebuie sa platesc reparatia: inainte sau dupa efectuarea reparatiei?

Since every kind of repair we perform is different, payment is due upon receipt.

Poate PHONEFIX sa-ti salveze datele?

Yes!

If you want to backup data stored on your device, you have come to the right place! CPR® technicians are fully capable of backing up data to ensure you don’t lose any of it.
Poate reparatia sa duca la pierderea datelor din telefon?

Sometimes certain damage your electronic device receives may cause data loss, but nothing that the CPR® technicians do will cause loss of data.

If you want to backup data stored on your device, you have come to the right place! CPR® technicians are fully capable of backing up data to ensure you don’t lose any of it.
Daca dispozitivul meu este in garantie, reparatia va intrerupe garantia?

When your item becomes damaged, your warranty protection becomes void.

Daca am nevoie de o reparatie urgenta, cum pot fi sigur ca aleg cel mai rapid curierat pentru trimiterea dispozitivului?

Typically most mail-in repairs are completed within 48 hours.

If you need your item sent back in a faster manner than regular mail services, let our staff know and we will be able to send your item back to you by priority shipping with an extra cost.
Este PHONEFIX pregatit pentru reparatia telefoanelor care au intrat in contact cu lichide?

There is  very high success rate in CPR® technicians being able to restore electronic devices that have suffered water damage.

A water damaged phone or other tech should be brought in as soon as possible after the damage occurs.

Informatii suplimentare?

Raspundem la telefon: