Reparatii LG V10

/Reparatii LG V10

 

Reparatii LG V10

Service GSM CLuj-Napoca - LG V10

Smartphone-ul LG V10 a fost lansat in octombrie 2015 si este dotat cu display IPS LCD de 5.7 inch si 16M culori, touch capacitiv, rezolutie de 1440×2560 pixeli, camera principala de 16 MP si memorie interna de 64 GB, avand posibilitate de extindere cu card microSD pana la 200 GB. Rapiditatea telefonului este asigurata de un procesor quad-core de 1.44 GHZ Cortex-A53 &  quad-core de 1.82 GHZ Cortex-A57 si memorie de 4 GB RAM.

LG V10 – reparatii ecran

LG V10 este un smartphone ce prezinta caracteristici impresionante, insa  display-ul smartphone-ului tot se poate zgaria sau sparge daca nu este manevrat cu atentie sau daca nu este tinut intr-o husa adecvata. Daca ecranul telefonului tau LG V10 este spart, trebuie sa il duci cat mai urgent la un service de telefoane specializat. Pentru a scapa de aceasta problema, puteti apela cu incredere la service-ul GSM Phonefix din Cluj-Napoca. Phonefix ar trebui sa fie prima oprire pentru toate reparatiile smartphone, pentru ca diagnosticam problema gratuit și efectuam reparatia in cel mai scurt timp.

LG V10 – contactul cu lichide

Contactele indelungate cu lichide pot avea un impact serios asupra performantelor telefonului si asupra componentelor acestuia fiind necesara interventia unor profesionisti pentru remediere. Chiar daca acest smartphone este unul destul de rezistent, se poate defecta cu usurinta daca intra in contact cu apa sau este folosit intr-un mediu cu umezeala ridicata. Nu-ti face probleme, specialistii de la Phonefix repara si acesta defectiune! Remedierea contactelor cu lichide la dispozitivul tau LG V10 se face rapid si in mod eficient, astfel incat sa poti reveni la utilizarea telefonului in cel mai scurt timp.

Cat costa reparatiile la LG V10?

Reparatiile smarphone-ului tau te pot costa destul de mult daca nu apelezi la service-ul potrivit. Phonefix nu doar ca repara o gama larga de telefoane la un pret accesibil, ci ofera si diagnoza gratuit pentru smartphone-ul tau. Tehnicienii nostri au  experienta si cunostintele necesare in  repararea tuturor tipurilor  de probleme intampinate de majoritatea smartphone-urilor, astfel incat sa nu trebuiasca sa te lipsesti de telefonul tau prea mult timp. Oferim servicii de reparatii  la preturi competitive pentru cele mai populare smartphone-uri si tablete!

Probleme frecvente

Reparare/inlocuire ecran

Schimbare/reparare port incarcare

Reparatii/inlocuire camera foto

Reparare/inlocuire baterie

Reparare/inlocuire antena

Serviciile noastre

Reparatii in aceiasi zi

Reparatii prin curier

Piese de schimb originale sau de calitate

Echipa service competenta

Estimare costuri gratuit

Reparatii prin curier
Vanzare telefoane
Vanzare/Cumparare
Schimburi avantajoase
Plata pe loc
Garantie
Intrebari frecvente
Tehnicienii PHONEFIX repara doar telefoane sau si alte tipuri de electronice?

La Phonefix reparatia telefoanelor este la ordinea zilei.

In afara de asta, mai reparam tablete si smartwatch-uri

Mi-am scapat telefonul in toaleta, ce trebuie sa fac?

Scoate imediat bateria din el!

Vino cu telefonul cat de repede poti la service-ul PHONEFIX.

Ce se intampla daca nu mai doresc sa imi repar telefonul la PHONEFIX?

Suntem dispusi sa achizitionam telefonul dumneavoastra pentru piese de schimb sau reciclare

Cat ma costa trimiterea telefonului prin curierat rapid?

De obicei ne incurajam clientii sa foloseasca curierate care fac asigurare pe colet si au un numar de identificare (tracking number) cu care clientul poate sa verifice unde ii este coletul. Daca clientul doreste ca telefonul sa-i fie returnat cat mai curand, trimiterea trebuie sa se faca prin curierat rapid in ambele sensuri.Clientii nostri isi pot alege liber firma de curierat cu care vor sa trimita pachetul.

In general pretul trimiterii pachetelor sunt undeva intre 16-20 RON cu livrare a doua zi, cu firma de curierat Fan Courier.

Ce este inclus in pretul final al reparatiei?

Pretul final include atat piesele originale schimbate cat si manopera.

Cand trebuie sa platesc reparatia: inainte sau dupa efectuarea reparatiei?

Din cauza faptului ca reparatiile pot fi de multe feluri, clientul plateste dupa ce telefonul i-a fost reparat.

Poate PHONEFIX sa-ti salveze datele?

DA! Daca ai nevoie de salvarea datelor din telefonul tau, vino direct la noi! Dispunem de toate mijloacele de ultima generatie, ca tu sa nu pierzi nici o informatie salvata pe device-ul tau.

Poate reparatia sa duca la pierderea datelor din telefon?

Exista posibilitatea ca unele defecte ale telefonului sa nu mai permita salvarea datelor, dar tehnicienii PHONEFIX nu vor efectua niciodata reparatii care vor duce la pierderea datelor tale!

Daca dispozitivul meu este in garantie, reparatia va intrerupe garantia?

n cazul in care device-ul tau a suferit un soc fizic/mecanic in urma caruia s-a spart/rupt ceva sau a suferit contaminare cu lichide,produsul tau isi pierde garantia. Garantia nu se refera in nici un caz la defectele cauzate de utilizator.

Daca am nevoie de o reparatie urgenta, cum pot fi sigur ca aleg cel mai rapid curierat pentru trimiterea dispozitivului?

De obicei curieratele asigura inmanarea coletelor in 48H, dar daca ai nevoie de un curierat rapid de incredere, ia legatura cu noi sa-ti oferim unul si iti garantam ca in 2 zile iti vei primi inapoi dispozitivul reparat!

Este PHONEFIX pregatit pentru reparatia telefoanelor care au intrat in contact cu lichide?

Remedierea telefoanelor si altor aparate electronice care au suferit contacte cu lichide este una dintre cele mai inalte performante ale tehnicienilor PHONEFIX.

Daca telefonul tau a avut de-a face cu apa, vino cu el sau trimite-l cat mai repede la PHONEFIX!

Informatii suplimentare?

Raspundem la telefon: