Reparatii Sony Xperia E5

/Reparatii Sony Xperia E5

 

Schimbare display Sony Xperia E5

Sony Xperia E5 - Service GSM Cluj

Smartphone-ul Sony Xperia E5 a fost lansat in iunie 2016 si are o performanta ireprosabila pe termen lung si o baterie care poate rezista pana la doua zile. Acest smartphone are un display IPS LCD de 5.0 inch cu touch capacitiv si 16M culori si o rezolutie HD de 720 x 1280 pixeli. Rapiditatea telefonului este data de procesorul quad-core 1.3 GHz Cortex-A53 si de memoria de 1.5 GB RAM.

Sony Xperia E5 – Reparatii ecran

Desi smartphone-ul Sony Xperia E5 beneficiaza de sticla de protectie care face ecranul mai rezistent, acesta poate fi destul de fragil, mai ales daca nu il manevrezi cu prea multa atentie sau daca nu il tii intr-o husa adecvata.  Unele dintre cele mai frecvente probleme care afecteaza ecranul la Sony Xperia E5 includ zgarieturi, fisuri si chiar spargerea acestuia. Oricare dintre aceste probleme pot fi reparate daca mergi la service-ul potrivit. Phonefix ar trebui sa fie prima oprire pentru reparatiile de acest gen, deoarece efectuam reparatia in cel mai scurt timp, la preturi avantajoase. Specialistii nostri iti stau la dispozitie cu solutii optime, indiferent de defectiunile pe care le are smartphone-ul tau.

Sony Xperia E5 – Contactul cu lichide

Desi este un smartphone ce prezinta caracteristici uimitoare, Sony Xperia E5 se poate defecta cu usurinta cand intra in contact cu lichide.  Pe o perioada indelungata, contactele cu lichide pot avea un impact serios asupra performantelor telefonului necesitand interventia unor profesionisti pentru remediere. Daca intampini astfel de probleme, poti sa stai linistitit deoarece tehnicienii de la Phonefix sunt capabili sa iti readuca dispozitivul la viata. Remedierea contactelor cu lichide la telefonul tau Sony Xperia E5 se face rapid si eficient, astfel incat sa poti reveni la utilizarea telefonului in cel mai scurt timp. Tehnicienii nostri au  experienta si cunostintele necesare in  repararea tuturor tipurilor  de contacte cu lichide pe majoritatea smartphone-urilor, mai ales pe cele noi aparute pe piata.

Cat costa reparatiile la Sony Xperia E5?

Atunci cand smartphone-ul tau Sony Xperia E5 este defect, trebuie sa alegi cu grija service-ul unde il vei duce la reparat, pentru a nu cheltui prea mult. Service-ul GSM Phonefix din Cluj-Napoca iti ofera gratuit diagnoza si realizeaza in cel mai scurt timp. Tehnicienii nostri au priceperea necesara pentru a efectua o gama larga de reparatii, astfel incat sa poti reveni la utilizarea telefonului in cel mai scurt timp. Contacteaza-ne si iti vom oferi reparatii de calitate!

Probleme frecvente

Reparare/inlocuire ecran

Schimbare/reparare port incarcare

Reparatii/inlocuire camera foto

Reparare/inlocuire baterie

Reparare/inlocuire antena

Serviciile noastre

Reparatii in aceiasi zi

Reparatii prin curier

Piese de schimb originale sau de calitate

Echipa service competenta

Estimare costuri gratuit

Reparatii prin curier
Vanzare telefoane
Vanzare/Cumparare
Schimburi avantajoase
Plata pe loc
Garantie

Informatii suplimentare?

Raspundem la telefon: