Reparatii Sony Xperia XZ

/Reparatii Sony Xperia XZ

 

Reparatii Sony Xperia XZ

Sony Xperia XZ - Service GSM Cluj

Anul octombrie 2016 a adus lansarea spectaculosului smartphone Sony Xperia XZ, ce are un aparat foto profesional, o baterie rezistenta si functii inteligente care se adapteaza utilizatorului. Smartphone-ul Sony Xperia XZ este echipat cu un display IPS LCD de 5.2 inch si 16M culori, touch capacitiv si o rezolutie de 1080 x 1920 pixeli. Rapiditatea o telefonului este data de procesul quad-core 2.15 GHz Kyro cuplat cu o memorie de 3 GB RAM.

Reparatii ecran la Sony Xperia XZ

Telefonul mobil Sony Xperia XZ impresioneaza printr-un design imbunatatit si este un smartphone cu un ecran rezistent datorita sticlei de protectie Corning Gorilla Glass. Cu toate acestea, se pot intampla si neplaceri, iar display-ul se poate fisura, zgaria sau sparge. In cazul in care ecranul telefonului a fost afectat in urma unui soc mecanic, trebuie sa optezi pentru un service de telefoane in Cluj, care iti poate rezolva problema. Phonefix te asigura ca procesul de reconditionare al smartphone-ului tau este executat corect din punct de vedere tehnic si iti ofera cele mai bune solutii pentru problemele telefonului tau. Trebuie sa stii ca in momentul in care telefonul tau ajunge la noi in service cu display-ul spart sau fisurat, acesta va primi reparatia de care are nevoie.

Contactul cu lichide la Sony Xperia XZ

Desi Sony Xperia XZ este rezistent la apa si praf, contactul cu lichide nu este indicat in nicio situatie din cauza faptului ca poate avea urmari grave asupra telefonului si asupra componentelor sale. Daca nu il manevrezi cu destula atentie, telefonul tau mobil se poate defecta cu usurinta din cauza contactului cu lichide. In cazul in care intampini astfel de probleme, trebuie sa stii ca expertii de la Phonefix au experienta necesara pentru a remedia aceasta defectiune. Cu cat vii mai repede cu telefonul la reparatie, cu atat mai putin acesta va fi afectat! Remedierea contactelor cu lichide la dispozitivul tau Sony Xperia XZ se face rapid si eficient, astfel incat sa poti reveni la utilizarea telefonului in cel mai scurt timp.

Cat costa reparatia la Sony Xperia XZ?

Datorita faptului ca Sony Xperia XZ este un smartphone de ultima generatie, reparatiile acestuia te pot costa destul de mult, mai ales daca nu il duci in service-ul potrivit. Pentru a nu pierde inutil sume mari de bani, trebuie sa apelezi la serviciile de reparatii oferite de un service de telefoane specializat. Service-ul GSM Phonefix ofera solutii optime pentru problemele smartphone-ului tau, la preturi avantajoase. Indiferent de natura defectiunilor, acestea nu te vor costa foarte mult daca apelezi la noi! Trebuie sa stii ca diagnosticarea este intotdeauna gratuita, iar preturile sunt avantajoase.

Probleme frecvente

Reparare/inlocuire ecran

Schimbare/reparare port incarcare

Reparatii/inlocuire camera foto

Reparare/inlocuire baterie

Reparare/inlocuire antena

Serviciile noastre

Reparatii in aceiasi zi

Reparatii prin curier

Piese de schimb originale sau de calitate

Echipa service competenta

Estimare costuri gratuit

Reparatii prin curier
Vanzare telefoane
Vanzare/Cumparare
Schimburi avantajoase
Plata pe loc
Garantie

Informatii suplimentare?

Raspundem la telefon: