Reparatii Sony Xperia XZ1 Compact

/Reparatii Sony Xperia XZ1 Compact

 

Reparatii Sony Xperia XZ1 Compact

Service GSM Cluj-Napoca - Sony Xperia XZ1 Compact

Sony Xperia XZ1 Compact a aparut in octombrie 2017 si dispune de certificare IP68 in ceea ce priveste rezistenta la contactul cu apa si la praf. Acest telefon este echipat cu un display IPS LCD de 4.6 inch cu touch capacitiv si are o rezolutie de 720 x 1280 pixeli. Rapiditatea telefonului este asigurata de un procesor octa-core (4 x 2.45 GHz Kryo & 4 x 1.9 GHz Kryo) si de o memorie de 4 GB RAM.

Reparatia ecranelor la Sony Xperia XZ1 Compact

Telefonul ne ofera un excelent raport de pret-calitate, protectia sticlei fiind asigurata de Corning Gorilla Glass 5. Desi are aceasta calitate impresionanta, acest smartphone se poate zgaria, fisura sau sparge daca nu ai prea multa grija de el sau daca nu il tii intr-o husa adecvata. Daca te afli intr-o astfel de situatie neplacuta, vino cu telefonul tau in service-ul nostru GSM si vei scapa rapid de aceasta defectiune. Specialistii nostri folosesc componente originale in procesul de reparatie al display-ului si echipamente de ultima generatie care ne asigura ca procesul de reconditionare al display-ului sa fie executat corect din punct de vedere tehnic, astfel incat rata de reusita este de 100%.

Contactul cu lichide la Sony Xperia XZ1 Compact

Desi smartphone-ul Sony Xperia XZ1 Compact prezinta o serie de calitati impresionanta, acesta nu este deloc rezistent la contactul cu lichide. Din acest trebuie sa ai grija chiar si la cea mai mica cantitate de apa, pentru ca aceasta iti va defecta durabil telefonul si componentele acestuia. Daca accidentul s-a intamplat deja, poti conta pe Phonefix si in acest caz. Vino la noi cu telefonul tau defect deoarece  tehnicienii nostri au  experienta si cunostintele necesare in  repararea tuturor tipurilor de contacte cu lichide pe majoritatea smartphone-urilor, astfel incat sa nu fie nevoie sa stai fara telefon prea mult timp.

Cat costa reparataiile la Sony Xperia XZ1 Compact?

Atunci cand smartphone-ul tau este defect, reparatiile pentru acesta te pot costa destul de mult. Costul pentru a repara un Sony Xperia XZ1 Compact variaza mult in functie de tipul de reparatie si de locul unde il duci pentru a fi reparat.  Repararea acestuia poate fi destul de costisitoare daca il duci la un centru de service Sony sau daca alegi sa il trimiti inapoi la producator. Daca apelezi insa la un service de telefoane specializat, asa cum este Phonefix, nu vei cheltui prea mult. Diagnoza se realizeaza gratuit, iar reparatiile smartphone-urilor au un pret accesibil. Aici ti se ofera servicii de reparatii la preturi competitive pentru cele mai populare smartphone-uri si tablete.

Decat sa risti sa-l strici si mai rau, adu-l la noi la Phonefix si lasa-l pe mainile sigure a expertilor in reparatiile telefoanelor mobile. Iti stam la dispozitie cu reparatii urgente, preturi rezonabile si calitate a reparatiilor la nivel european.

Probleme frecvente

Reparare/inlocuire ecran

Schimbare/reparare port incarcare

Reparatii/inlocuire camera foto

Reparare/inlocuire baterie

Reparare/inlocuire antena

Serviciile noastre

Reparatii in aceiasi zi

Reparatii prin curier

Piese de schimb originale sau de calitate

Echipa service competenta

Estimare costuri gratuit

Reparatii prin curier
Vanzare telefoane
Vanzare/Cumparare
Schimburi avantajoase
Plata pe loc
Garantie

Informatii suplimentare?

Raspundem la telefon: