Reparatii tableta Huawei

Reparatii tableta Huawei - Service GSM Cluj

huawei

Tabletele sunt de fapt niste calculatoare portabile foarte sofisticate, dar destul de gingase, daca le scapi din mana sau se intampla accidentul sa cada sau sa intre in legatura cu orice fel de lichide. Ele iti ajuta zi de zi ca sa-ti organizezi munca, timpul liber, chiar si cumparaturile, dar daca nu le poti folosi asa cum trebuie, viata ta se va ingreuna considerabil.

Din pacate, tehnologia de astazi inca nu a ajuns sa gaseasca o metoda de a nu le scapa din mana, sau a nu le sparge, in timp ce le utilizam. Si chiar din aceasta cauza, partea cea mai fragila a tabletei, ecranul sau touch screen-ul este pus in pericol la fiecare pas, in timp ce-l utilizam si nu avem grija de el cum ar trebui. Chiar si cu ajutorul unei huse sau geam anti-soc, cateodata cazatura este de asa natura, incat nu-ti poate salva tableta de la producerea accidentului.

Costurile depanarii ecranului sau a touch screen-ului tabletei tale sunt de obicei la preturi mai acceptabile decat iti inchipui, asta, daca gasesti service-ul potrivit. PHONEFIX este una dintre ele, poate cea mai buna. Expertii nostri au calificarea si echipamentul de ultima ora necesar sa te ajute in momentele grele pe care le ai in legatura cu reparatia tabletei tale. Vino la noi cu el si iti vom face o oferta de pret de nerefuzat, chiar daca acest fapt ti se pare imposibil. Garantat te vei convinge de asta!  

Vizualizarea defectului

In primul rand trebuie sa te decizi daca vrei sau nu sa-ti schimbi touch-ul crapat sau spart. Daca defectul este unul mic sau nu foarte deranjant sau nu-ti influenteaza functionarea optima a tabletei, poate te poti obisnui cu ea. Daca insa este o spartura mai mare, sau o crapatura care iti va crea probleme in utilizarea acestuia, trebuie facuta o reparatie sau o schimbare completa de display, in functie de defectul existent. Tehnicienii PHONEFIX ii vor acorda primul ajutor tabletei tale, printr-o constatare gratuita a problemei, pe loc, odata ce ai ajuns cu tableta la noi. Iti vom asigura cele  mai eficiente modalitati de verificare si testare de pe piata reparatiilor de tablete. In primul rand trebuie sa vedem ce este spart la tableta ta, ecranul sau touch screenul. Poate fi vorba aici de o fisura a touch screen-ului sau de probleme electronice mai amanuntite, care tin de contrast, calitatea culorilor, pixeli morti, etc. Constatarea ti se va face de fiecare data in mod profesional si gratuit, cu aparatura de ultima generatie si priceperea expertilor de la PHONEFIX!

Reparatia facuta de producator

Unii producatori iti vor repara ecranul sau touch screen-ul in schimbul unui pret pe care trebuie sa-l platesti pentru acest service, datorita faptului ca spargerea sau  contactul cu lichide nu este inclus in defectele acoperite de garantie. Avantajul reparatiei facute de producator consta in faptul ca vei avea in continuare garantia pe care ai primit-o la cumpararea aparatului. Dezavantajul este ca va trebui sa te lipsesti de el cateva zile bune. In general constatarea si reparatia facuta de producator poate ajunge chiar si la 2 saptamani, perioada care include si drumul de dus si intors al curieratului.

In schimb, daca vii la noi, la PHONEFIX, iti asiguram reparatia in cel mult 48 de ore, daca nu chiar pe loc, iar reparatia facuta de noi nu-ti va intrerupe garantia legala, datorita faptului ca folosim doar componente noi originale.

Este bine de stiut, ca daca esti tentat sa incerci chiar tu sa-ti repari tableta cu un kit de reparatie cumparat de la la un magazin de bricolaj, iti vei pierde garantia exact in acel moment, pentru ca acele componente nu sunt originale si producatorul va observa imediat acest lucru, in cazul in care vei avea nevoie de serviciile lor. Reparatia facuta de tine, acasa, prezinta un risc enorm. La prima vedere reparatia ti se va pare usoara si simpla, dar exista posibilitatea sa-ti strici si mai bine gadget-ul. Ai face mai bine daca ai veni cu el la PHONEFIX pentru o reparatie sigura si preturi rezonabile, componente originale direct de la fabricant, garantie de 12 luni si o viteza a reparatiei de neegalat!

PROBLEME FRECVENTE

Reparare/inlocuire ecran
Schimbare/reparare port incarcare
Reparatii/inlocuire camera foto
Reparare/inlocuire baterie
Reparare/inlocuire antena

SERVICIILE NOASTRE

Reparatii in aceiasi zi
Reparatii prin curier
Piese de schimb originale sau de calitate
Echipa service competenta
Estimare costuri gratuit

Telefonul tau e doar la un pas de a fi reparat.

Vanzari/Cumparari

Telefonul tau s-a defectat si nu mai vrei sa fie reparat? Poate vrei sa-ti cumperi cel mai nou model in locul celui vechi? Cumpara. Vinde. Schimba – la PHONEFIX

Intrebari frecvente

La PhoneFix reparatia telefoanelor este la ordinea zilei.

In afara de asta, mai reparam tablete si smartwatch-uri

Scoate imediat bateria din el!

Vino cu telefonul cat de repede poti la service-ul PhoneFix.

Suntem dispusi sa achizitionam telefonul dumneavoastra pentru piese de schimb sau reciclare

De obicei ne incurajam clientii sa foloseasca curierate care fac asigurare pe colet si au un numar de identificare (tracking number) cu care clientul poate sa verifice unde ii este coletul. Daca clientul doreste ca telefonul sa-i fie returnat cat mai curand, trimiterea trebuie sa se faca prin curierat rapid in ambele sensuri.Clientii nostri isi pot alege liber firma de curierat cu care vor sa trimita pachetul.

In general pretul trimiterii pachetelor sunt undeva intre 16-20 RON cu livrare a doua zi, cu firma de curierat Fan Courier.

Pretul final include atat piesele originale schimbate cat si manopera.

Din cauza faptului ca reparatiile pot fi de multe feluri, clientul plateste dupa ce telefonul i-a fost reparat.

DA! Daca ai nevoie de salvarea datelor din telefonul tau, vino direct la noi! Dispunem de toate mijloacele de ultima generatie, ca tu sa nu pierzi nici o informatie salvata pe device-ul tau.

Exista posibilitatea ca unele defecte ale telefonului sa nu mai permita salvarea datelor, dar tehnicienii PhoneFix nu vor efectua niciodata reparatii care vor duce la pierderea datelor tale!

In cazul in care device-ul tau a suferit un soc fizic/mecanic in urma caruia s-a spart/rupt ceva sau a suferit contaminare cu lichide,produsul tau isi pierde garantia. Garantia nu se refera in nici un caz la defectele cauzate de utilizator.

Remedierea telefoanelor si altor aparate electronice care au suferit contacte cu lichide este una dintre cele mai inalte performante ale tehnicienilor PhoneFix.

Daca telefonul tau a avut de-a face cu apa, vino cu el sau trimite-l cat mai repede la PhoneFix!

Contacteaza-ne

Vezi politica de confidențialitate

CAPTCHA image

Ne ajută să filtrăm conținutul de tip spam.