Reparatii tableta LG

/Reparatii tableta LG
lg-g-pad-ii-8.3

Service GSM Cluj - Reparatii tableta LG

Tabletele sunt de fapt niste calculatoare portabile foarte sofisticate, dar destul de gingase, daca le scapi din mana sau se intampla accidentul sa cada sau sa intre in legatura cu orice fel de lichide. Ele iti ajuta zi de zi ca sa-ti organizezi munca, timpul liber, chiar si cumparaturile, dar daca nu le poti folosi asa cum trebuie, viata ta se va ingreuna considerabil.

Din pacate, tehnologia de astazi inca nu a ajuns sa gaseasca o metoda de a nu le scapa din mana, sau a nu le sparge, in timp ce le utilizam. Si chiar din aceasta cauza, partea cea mai fragila a tabletei, ecranul sau touch screen-ul este pus in pericol la fiecare pas, in timp ce-l utilizam si nu avem grija de el cum ar trebui. Chiar si cu ajutorul unei huse sau geam anti-soc, cateodata cazatura este de asa natura, incat nu-ti poate salva tableta de la producerea accidentului.

Costurile depanarii ecranului sau a touch screen-ului tabletei tale sunt de obicei la preturi mai acceptabile decat iti inchipui, asta, daca gasesti service-ul potrivit. PHONEFIX este una dintre ele, poate cea mai buna. Expertii nostri au calificarea si echipamentul de ultima ora necesar sa te ajute in momentele grele pe care le ai in legatura cu reparatia tabletei tale. Vino la noi cu el si iti vom face o oferta de pret de nerefuzat, chiar daca acest fapt ti se pare imposibil. Garantat te vei convinge de asta!

Vizualizarea defectului

In primul rand trebuie sa te decizi daca vrei sau nu sa-ti schimbi touch-ul crapat sau spart. Daca defectul este unul mic sau nu foarte deranjant sau nu-ti influenteaza functionarea optima a tabletei, poate te poti obisnui cu ea. Daca insa este o spartura mai mare, sau o crapatura care iti va crea probleme in utilizarea acestuia, trebuie facuta o reparatie sau o schimbare completa de display, in functie de defectul existent. Tehnicienii PHONEFIX ii vor acorda primul ajutor tabletei tale, printr-o constatare gratuita a problemei, pe loc, odata ce ai ajuns cu tableta la noi. Iti vom asigura cele  mai eficiente modalitati de verificare si testare de pe piata reparatiilor de tablete. In primul rand trebuie sa vedem ce este spart la tableta ta, ecranul sau touch screenul. Poate fi vorba aici de o fisura a touch screen-ului sau de probleme electronice mai amanuntite, care tin de contrast, calitatea culorilor, pixeli morti, etc. Constatarea ti se va face de fiecare data in mod profesional si gratuit, cu aparatura de ultima generatie si priceperea expertilor de la PHONEFIX!

Reparatia facuta de producator

Unii producatori iti vor repara ecranul sau touch screen-ul in schimbul unui pret pe care trebuie sa-l platesti pentru acest service, datorita faptului ca spargerea sau  contactul cu lichide nu este inclus in defectele acoperite de garantie. Avantajul reparatiei facute de producator consta in faptul ca vei avea in continuare garantia pe care ai primit-o la cumpararea aparatului. Dezavantajul este ca va trebui sa te lipsesti de el cateva zile bune. In general constatarea si reparatia facuta de producator poate ajunge chiar si la 2 saptamani, perioada care include si drumul de dus si intors al curieratului.

In schimb, daca vii la noi, la PHONEFIX, iti asiguram reparatia in cel mult 48 de ore, daca nu chiar pe loc, iar reparatia facuta de noi nu-ti va intrerupe garantia legala, datorita faptului ca folosim doar componente noi originale.

Este bine de stiut, ca daca esti tentat sa incerci chiar tu sa-ti repari tableta cu un kit de reparatie cumparat de la la un magazin de bricolaj, iti vei pierde garantia exact in acel moment, pentru ca acele componente nu sunt originale si producatorul va observa imediat acest lucru, in cazul in care vei avea nevoie de serviciile lor. Reparatia facuta de tine, acasa, prezinta un risc enorm. La prima vedere reparatia ti se va pare usoara si simpla, dar exista posibilitatea sa-ti strici si mai bine gadget-ul. Ai face mai bine daca ai veni cu el la PHONEFIX pentru o reparatie sigura si preturi rezonabile, componente originale direct de la fabricant, garantie de 12 luni si o viteza a reparatiei de neegalat!

Probleme frecvente

Reparare/inlocuire ecran

Schimbare/reparare port incarcare

Reparatii/inlocuire camera foto

Reparare/inlocuire baterie

Reparare/inlocuire antena

Serviciile noastre

Reparatii in aceiasi zi

Reparatii prin curier

Piese de schimb originale sau de calitate

Echipa service competenta

Estimare costuri gratuit

Reparatii prin curier
Vanzare telefoane
Vanzare/Cumparare
Schimburi avantajoase
Plata pe loc
Garantie

Informatii suplimentare?

Raspundem la telefon: