Resoftare telefoane

Resoftare telefoane - Service GSM Cluj

reparatii-rapide6

Ai observat in ultimul timp ca telefonul iti merge greu, nu mai raspunde la comenzi asa cum o facea altadata si ai incercat chiar si o resetare de fabrica? Camera principala sau secundara iti da erori, sau incarcarea bateriei iti face probleme? Este timpul pentru o resoftare a telefonului tau. La diferitele versiuni de soft aparute in trecut a unor modele de telefoane, apar periodic versiuni noi, care iti vor propulsa din nou dispozitivul vechi si te vor ajuta in mentinerea in siguranta a datelor stocate. Softurile care sunt de fapt niste sisteme de operare, trebuiesc si ele “improspatate” din cand in cand, nemaivorbind de faptul ca toate componentele unei placi de baza au nevoie cateodata de “forta” noua. Fara aceste update-uri celularul tau s-ar putea sa aiba probleme de rapiditate si de stocare de date, daca avem in vedere aplicatiile aparute zilnic pe diversele portaluri.

PHONEFIX este la ordinea zilei cu noutatile aparute pe piata programelor scrise pentru telefoane si poti fi fara grija, de la noi vei primi doar ce este mai bun pentru tine. Resoftarea facuta de noi se va intampla doar cu softuri originale si update-uri facute de echipele de programatori ale celor mai renumite brand-uri de telefoane. Inainte de resoftare, noi iti vom testa telefonul pentru compatibilitatea cu softul respectiv, chiar daca versiunea pare sa fie identica sau mai noua cu cea pe care o are in momentul de fata.

Versiunile de soft pot fi si foarte periculoase, daca nu sunt utilizate in mod corespunzator. Toate versiunile folosite de noi sunt mai intai testate pe dispozitivele proprii, testul constand in testarea functionala efectiva a telefonului. Versiunile nou aparute ajuta la excluderea problemelor aparute la versiunile mai vechi, dar si la continua inoire a arsenalului de aplicatii la care este supus telefonul.

O resoftare ajuta si la prevenirea unor situatii nedorite de defectare sau a pierderilor de date. Este nevoie din cand in cand de un transfer profesional de siguranta in vederea pastrarii datelor telefonului, existand o serie de modalitati de salvare a acestora. Printre acestea se numara salvarea pe o alta unitate PC sau pe spatiul de stocare numit “cloud”. Daca telefonul tau se defecteaza, datele tale vor putea fi salvate inainte ca softarea sau schimbul de placa de baza sa intervina si sa pierzi totul de pe el.

PROBLEME FRECVENTE

Reparare/inlocuire ecran
Schimbare/reparare port incarcare
Reparatii/inlocuire camera foto
Reparare/inlocuire baterie
Reparare/inlocuire antena

SERVICIILE NOASTRE

Reparatii in aceiasi zi
Reparatii prin curier
Piese de schimb originale sau de calitate
Echipa service competenta
Estimare costuri gratuit

Telefonul tau e doar la un pas de a fi reparat.

Vanzari/Cumparari

Telefonul tau s-a defectat si nu mai vrei sa fie reparat? Poate vrei sa-ti cumperi cel mai nou model in locul celui vechi? Cumpara. Vinde. Schimba – la PHONEFIX

Intrebari frecvente

La PhoneFix reparatia telefoanelor este la ordinea zilei.

In afara de asta, mai reparam tablete si smartwatch-uri

Scoate imediat bateria din el!

Vino cu telefonul cat de repede poti la service-ul PhoneFix.

Suntem dispusi sa achizitionam telefonul dumneavoastra pentru piese de schimb sau reciclare

De obicei ne incurajam clientii sa foloseasca curierate care fac asigurare pe colet si au un numar de identificare (tracking number) cu care clientul poate sa verifice unde ii este coletul. Daca clientul doreste ca telefonul sa-i fie returnat cat mai curand, trimiterea trebuie sa se faca prin curierat rapid in ambele sensuri.Clientii nostri isi pot alege liber firma de curierat cu care vor sa trimita pachetul.

In general pretul trimiterii pachetelor sunt undeva intre 16-20 RON cu livrare a doua zi, cu firma de curierat Fan Courier.

Pretul final include atat piesele originale schimbate cat si manopera.

Din cauza faptului ca reparatiile pot fi de multe feluri, clientul plateste dupa ce telefonul i-a fost reparat.

DA! Daca ai nevoie de salvarea datelor din telefonul tau, vino direct la noi! Dispunem de toate mijloacele de ultima generatie, ca tu sa nu pierzi nici o informatie salvata pe device-ul tau.

Exista posibilitatea ca unele defecte ale telefonului sa nu mai permita salvarea datelor, dar tehnicienii PhoneFix nu vor efectua niciodata reparatii care vor duce la pierderea datelor tale!

In cazul in care device-ul tau a suferit un soc fizic/mecanic in urma caruia s-a spart/rupt ceva sau a suferit contaminare cu lichide,produsul tau isi pierde garantia. Garantia nu se refera in nici un caz la defectele cauzate de utilizator.

Remedierea telefoanelor si altor aparate electronice care au suferit contacte cu lichide este una dintre cele mai inalte performante ale tehnicienilor PhoneFix.

Daca telefonul tau a avut de-a face cu apa, vino cu el sau trimite-l cat mai repede la PhoneFix!

Contacteaza-ne

Vezi politica de confidențialitate

CAPTCHA image

Ne ajută să filtrăm conținutul de tip spam.