Resoftare telefoane

/Resoftare telefoane

Ai observat in ultimul timp ca telefonul iti merge greu, nu mai raspunde la comenzi asa cum o facea altadata si ai incercat chiar si o resetare de fabrica? Camera principala sau secundara iti da erori, sau incarcarea bateriei iti face probleme? Este timpul pentru o resoftare a telefonului tau. La diferitele versiuni de soft aparute in trecut a unor modele de telefoane, apar periodic versiuni noi, care iti vor propulsa din nou dispozitivul vechi si te vor ajuta in mentinerea in siguranta a datelor stocate. Softurile care sunt de fapt niste sisteme de operare, trebuiesc si ele “improspatate” din cand in cand, nemaivorbind de faptul ca toate componentele unei placi de baza au nevoie cateodata de “forta” noua. Fara aceste update-uri celularul tau s-ar putea sa aiba probleme de rapiditate si de stocare de date, daca avem in vedere aplicatiile aparute zilnic pe diversele portaluri.

PHONEFIX este la ordinea zilei cu noutatile aparute pe piata programelor scrise pentru telefoane si poti fi fara grija, de la noi vei primi doar ce este mai bun pentru tine. Resoftarea facuta de noi se va intampla doar cu softuri originale si update-uri facute de echipele de programatori ale celor mai renumite brand-uri de telefoane. Inainte de resoftare, noi iti vom testa telefonul pentru compatibilitatea cu softul respectiv, chiar daca versiunea pare sa fie identica sau mai noua cu cea pe care o are in momentul de fata.

Versiunile de soft pot fi si foarte periculoase, daca nu sunt utilizate in mod corespunzator. Toate versiunile folosite de noi sunt mai intai testate pe dispozitivele proprii, testul constand in testarea functionala efectiva a telefonului. Versiunile nou aparute ajuta la excluderea problemelor aparute la versiunile mai vechi, dar si la continua inoire a arsenalului de aplicatii la care este supus telefonul.

O resoftare ajuta si la prevenirea unor situatii nedorite de defectare sau a pierderilor de date. Este nevoie din cand in cand de un transfer profesional de siguranta in vederea pastrarii datelor telefonului, existand o serie de modalitati de salvare a acestora. Printre acestea se numara salvarea pe o alta unitate PC sau pe spatiul de stocare numit “cloud”. Daca telefonul tau se defecteaza, datele tale vor putea fi salvate inainte ca softarea sau schimbul de placa de baza sa intervina si sa pierzi totul de pe el.

NEW ADDONS

LIFE TIME UPDATES

DOWNLOAD NEW FEATURES

FASTER & FRIENDLY SUPPORT

Reparatii Allview P8 Energy

Informatii suplimentare?

Raspundem la telefon: