S10 primeste PowerShare mai eficient

/, Blog, Samsung/S10 primeste PowerShare mai eficient

Samsung a terminat update-ul lunii martie pentru telefoanele din seria S10 si a inceput sa il livreze in piata, iar una din cele mai notabile imbunatatiri este cea legata de incarcarea wireless a altor dispozitive. Functia, numita Wireless PowerShare, va functiona mai eficient cu noul firmware Samsung, insa producatorul koreean nu a inclus in changelog care exact sunt aceste imbunatatiri. Ne putem astepta insa la o eficienta crescuta a incarcarii, probabil elementul cel mai important al acestei tehnologii.

In notele dezvaluite de Samsung mai intalnim imbunatatiri ale stabilitatii softului de camera, rezolvari de buguri, dar si noi functionalitati si imbunatatiri ale catorva care sunt deja prezente. Unele zvonuri mentioneaza si ca Samsung nu va include in acest update functionalitati de semnalizare a notificarilor prin intermediul LED-ului circular din jurul camerelor.

Telefoanele seriei S10 nu mai au un LED colorat frontal care sa le transmita utilizatorilor notificari vizuale in timp ce ecranul este stins. Koreenii ar urma sa introduca felurite culori in functie de aplicatiile carora le apartin notificarile. Un update viitor va include diverse coduri de culoare pentru a semnaliza prezenta unor notificari cu ajutorul acestui inel LED, dar o data precisa inca lipseste.

Codurile noilor firmware pentru seria S10 sunt G970FXXU1ASC8, G973FXXU1ASC8 si G975FXXU1ASC8 pentru S10e, S10 si, respectiv, S10+, iar unii utilizatori din Germania si Marea Britanie se lauda ca le-au primit deja over-the-air. In cazul in care nu ati primit o instiintare de acest fel pe telefon, puteti verifica foarte usor daca telefonul dumneavoastra are disponibil un nou software. Navigati la meniul “Settings” si apoi alegand optiunea “Download updates manually”.

In cazul in care credeti ca nu va descurcati si nu doriti sa va creati probleme inutil, puteti oricand vizita un service Samsung pentru a instala cel mai nou sistem de operare contra unei sume modice.