S20 este cel mai fragil model al gamei de varf Samsung

/, Blog, Samsung/S20 este cel mai fragil model al gamei de varf Samsung

Asa cum ne asteptam, nu a durat mult pana cand site-urile de specialitate au trecut noile flagshipuri Samsung prin bateria obisnuita de teste. Cel mai recent vine de la SquareTrade si este unul destul de brutal, intrucat implica testarea rezistentei telefoanelor din gama S20 la cadere, si rostogolire pe suprafete dure, precum si la indoire.

Daca sunteti mari iubitori de gadeturi, filmul de mai jos s-ar putea sa va dea fiori, insa rezultatele celor de la SquareTrade sunt excelente pentru a va face sa realizati pe deplin cat de fragile sunt aceste dispozitive. Ce ne-a surprins a fost cat de masiva a fost distrugerea ecranelor Samsung in urma acestor teste. In mod normal, majoritatea telefoanelor mobile raman cu un display functional, chiar in cazul in care acesta se sparge, dar de aceasta data, gama S20 nu a avut noroc.

Pe langa crapaturi multiple si ample, displayul celor trei terminale din seria S20 a incetat sa functioneze, spre marea noastra dezamagire. Acest test ne arata faptul ca daca aveti ghinionul sa scapati un S20 pe o suprafata dura, e posibil sa ramaneti fara acces la telefon si sa trebuiasca sa faceti imediat un drum la un service pentru o inlocuire ecran Samsung.

O alta concluzie a testelor efectuate de SquareTrade este ca S20 pare a fi cel mai fragil telefon al familiei, cu un scor de “defectabilitate” de 81 din 100 posibile, ceea ce il include in randul terminalelor cu risc mediu-spre-mare. S20+ a obtinut scorul 71, caruia ii corespunde un risc mediu. Tot acelasi risc mediu il are si S20 Ultra, cu un scor de 70. La testul de indoire, S20 Ultra a fost cel mai rezistent, ecranul lui ramanand functional, ca si al lui S20+. In cazul lui S20 insa, displayul a incetat sa mai functioneze dupa indoire.

Asadar, daca planuiti sa achizitionati un Samsung S20, cumpararea unei huse sau carcase de protectie pare a fi o miscare foarte isteata, intrucat scenariul in care scapati telefonul din mana pe trotuar are mari sanse sa se termine cu un rezultat foarte neplacut, atat din punct de vedere al functionalitatii, cat si al costurilor.