S21 Ultra vs iPhone 12 Pro Max la testele de cadere

/, Blog, IOS, iPhone, Samsung/S21 Ultra vs iPhone 12 Pro Max la testele de cadere

A aparut unul dintre primele teste comparative de rezistenta intre cele mai avansate doua telefoane din intreaga industrie, S21 Ultra al lui Samsung si iPhone 12 Pro Max al lui Apple. Desi filmul de mai jos ar putea da fiori impatimitilor de gadgeturi mobile, asemenea teste, chiar daca brutale, sunt necesare pentru a vedea cum se petrec lucrurile atunci cand suntem loviti de ghinion.

Desigur, a testa cat de rezistente sunt un ecran Samsung sau un ecran iPhone prin aruncari de la inaltimi de trei metri pare mult inafara scenariilor cu care ne-am putea intalni zi de zi, insa doar asa ne putem da seama de adevarata rezistenta terminalelor.

Acum, testul celor de la EverythingApplePro este mai degraba unul empiric, nefiind vorba despre niste conditii masurabile si reproductibile, dar rezultatele ne pot oferi o imagine destul de buna asupra felului in care se comporta aceste telefoane.

S21 Ultra s-a ales cu ecranul spart, in timp ce iPhone 12 Pro Max a sfarsit cu spatele de sticla facut tandari. S21 a pierdut si o sticla de protectie a uneia dintre camere, in timp ce displayul distrus a pus capat si posibilitatii de autentificare cu amprenta si scannerul ultrasonic.

Spargerea spatelui de iPhone pare a se fi datorat hazardului, intrucat telefonul a fost scapat intr-o alta pozitie decat cea intentionata de creatorii testului. Chiar si asa, pentru moment, daca judecam doar dupa urmarile acestor ordalii, se pare ca sticla Ceramic Shield de iPhone, in tandem cu sasiul din otel al telefonului rezista mai bine decat cea Victus a lui Samsung, intr-un sasiu de aluminiu.

Chiar daca ambele terminale sunt frumoase, daca va stiti o persoana predispusa la neatentie, o husa pare sa fie o idee buna daca nu doriti o gaura in buget cauzata de nevoia inlocuirii ecranului telefonului mobil.