S21 vine fara incarcator, casti si slot microSD

/, Blog, Samsung/S21 vine fara incarcator, casti si slot microSD

Mai sunt doar doua zile pana la lansarea oficiala a noii game de flagshipuri Samsung S21, care contine nu mai putin de trei versiuni, una de baza, S21+ si cea de varf, S21 Ultra. Au aparut in mediul online randari de marketing ale acestor terminale, iar ele par sa confirme decizia producatorului koreean de a elimina din pachetul in care se livreaza fiecare S21 incarcatorul de priza.

Mai mult, se pare ca nici unul din aceste trei modele nu va fi prevazut cu un slot microSD pentru a putea extinde stocarea. Initial, se sperase ca versiunea Ultra va avea acest slot, insa acum se pare ca aceste zvonuri erau neintemeiate.

Potrivit imaginilor in cauza, cutia fiecarui S21 va contine, pe langa telefonul in sine, o cheita pentru accesarea slotului SIM, un cablu de incarcare si un mic ghid de punere in functiune a dispozitivului. Dimensiunile cutiei in care se livreaza telefoanele sugereaza si ele ca Samsung au renuntat la includerea unui incarcator in pachet.

Dupa ce au facut haz de Apple pentru decizia de a renunta la incarcator (si au negat apoi acest lucru), koreenii urmeaza exact aceiasi pasi, eliminand si castile pe care se livrasera in trecut. Bineinteles, Samsung motiveaza eliminarea incarcatorului din cutie prin interesul in probleme legate de poluarea cu componente electronice nefolosite, intocmai ca Apple.

Astfel, S21 si S21+ vor putea fi achizitionate cu maxim de 256 GB de spatiu intern, in timp ce S21 Ultra va avea si o varianta de 512 GB. Pe langa camere, modelul Ultra se diferentiaza de celelalte doua si prin tipul de ecran Samsung utilizat. Acesta va pastra un display cu marginile curbate, in timp ce restul familiei revine la unul plat.