Samsung amana inca o data Oreo pentru gama de mijloc

/, Blog, Samsung/Samsung amana inca o data Oreo pentru gama de mijloc

Samsung va amana inca o data distribuirea firmware-ului Oreo pentru telefoanele din gama de mijloc, caci se pare ca nu toate problemele cauzate de acesta au fost rezolvate.

E de notorietate seria de necazuri pe care le-au avut de infruntat posesorii de telefoane Samsung care au instalat sistemul de operare Oreo in cele cateva luni scurse de la aparitia lui. Dupa distributii suspendate si incercari de rezolvare a acestor probleme, Samsung a decis sa ia la verificat amanuntit cum functioneaza cele mai importante telefoane din sectorul midrange, asa ca utilizatorii lor mai au inca de asteptat.

Cel mai repede va ajunge in piata Oreo pentru Galaxy J7 Neo, care ar trebui sa fie trimis posesorilor over-the-air in decembrie anul acesta. Umeaza apoi un val de update-uri in ianuarie 2019, tot pentru telefoane si tablete in gama de mijiloc, dupa cum arata o lista dezvaluita recent.

Prima luna a anului viitor aduce Oreo pe Samsung Galaxy Tab A (2017), Samsung Galaxy A9 Pro (2016), Samsung Galaxy C7 Pro, Samsung Galaxy C9 Pro, Samsung Galaxy J2 (2018), Samsung Galaxy On5 (2016), Samsung Galaxy On7 (2016), Samsung Galaxy J7 (2018), si Samsung Galaxy J7 (2017). Urmeaza Galaxy J7 Max in februarie 2019 si abia in martie update-ul pentru modelul din 2016 de Galaxy J7.

Chiar si dupa aceasta amanare, Samsung inca mai mentioneaza ca datele de livrare ale noului sistem de operare ar putea suferi inca modificari in cazul in care nu vor putea fi rezolvate la timp toate problemele depistate.

Ca si in trecut, e recomandabil ca posesorii terminalelor de pe lista de mai sus sa astete update-ul oficial si sa nu instaleze Oreo din alte surse, intrucat sansele de a aparea probleme sunt mari inca.

O alta solutie ar fi sa isi aduca telefoanele intr-o stare cat mai buna pentru a le vinde in vederea achizitionarii unui nou terminal, chiar daca asta ar presupune o inlocuire ecran Samsung. Un telefon care arata bine si cu un display perfect se vinde mai usor si mai bine decat unul cu urme serioase de uzura.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.