Samsung amana livrarile de Galaxy Fold dincolo de iulie

/, Blog, Samsung/Samsung amana livrarile de Galaxy Fold dincolo de iulie

Samsung a dezmintit zvonurile potrivit carora livrarile de Galaxy Fold ar urma sa inceapa in luna iulie. Koreenii au facut un anunt special pentru a infirma aceste zvonuri, adaugand ca vor organiza o intalnire cu presa in perioada urmatoare. Comunicatul mai precizeaza ca daca Samsung ar fi intentionat sa faca o asemenea miscare, in mod cert ar fi facut publice aceste planuri.

Recentele declaratii par a ne confirma faptul ca Samsung Fold nu va fi lansat in luna iulie, asa cum se temeau cei mai pesimisti analisti. Unii cred chiar ca am putea vedea Fold lansat impreuna cu noul Note 10, intr-un eveniment de mai mare amploare, dar scepticismul este inca la cote ridicate.

Putema firma ca problemele de design ale lui Fold au fost mult mai grave decat se crezuse initial, la momentul in care Samsung a trimis primele telefoane flexibile catorva oameni din presa de specialitate pentru o prima evaluare. La doar cateva zile dupa ce telefoanele au ajuns la presa, ele au fost rechemate de indata, din cauza unor probleme ale displayului care le-au facut nefunctionale.

Koreenii sunt primii care s-au avantat pe piata aceasta, oferind cel dintai telefon cu ecran Samsung flexibil, dar indrazneala lor nu a dat rezultatele scontate. Cateva erori de design s-au dovedit a fi cruciale in esecul debutului lui Fold, iar Samsung lucreaza de atunci intens pentru a le remedia. Gandindu-ne la cat timp a trecut deja, am putea crede ca producatorul koreean lucreaza deja la un soi de “Fold 2”.

Surse apropiate de gigantul koreean afirma ca Samsung a testat deja peste 11 noi tipuri de firmware pentru Galaxy Fold. Unele aplicatii nu relationeaza corespunzator cu dimensiunile ecranelor lui Fold, printre ele numarandu-se si nume care sunt extrem de populare, precum Facebook sau Instagram. Ramane sa asteptam vesti de la Samsung direct, in ceea ce priveste viitorul lui Galaxy Fold.