Samsung anunta Galaxy A20s

/, Blog, Samsung/Samsung anunta Galaxy A20s

Samsung au anuntat inca un terminal din gama medie de pret, Galaxy A20s, succesorul lui A20. Acest telefon se va lansa intai in Thailanda, urmand ca mai apoi sa isi croiasca drum si catre restul pietelor internationale. Cu un pret de debut in jurul a 215 dolari americani, Galaxy A20s este o optiune foarte atractiva pentru cei care isi doresc un telefon Android nou, echipat suficient de bine pentru a face fata taskurilor zilnice, dar care nu vine cu un pret urias.

Galaxy A20s va avea un generos ecran Samsung Infinity-V cu diagonala de 6.4″ si rezolutie de 1560 x 720 pixeli. Dat fiind pretul lui, ne asteptam ca el sa fie doar HD, insa nu consideram ca potentialli clienti vor fi deranjati de acest detaliu.

Crestatura din partea superioara a displayului va ascunde o camera de selfie cu un senzor de 8 MP si apertura f/2.0, in timp ce modulul principal de camere va avea nu mai putin de trei senzori. Camera principala este una de 13 MP f/1.8, ajutata de una ultra-wide de 120 de grade si 8 MP si un senzor de adancime de 5 MP.

Acest nou Samsung va fi echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 450, cu opt nuclee ruland la 1,8 Ghz si un procesor grafic Adreno 506. Stocarea este modesta, Samsung planuind sa livreze doua versiuni, una de 32 GB care corespunde unei memorii RAM de 3 GB si una de 64 GB care vine cu 4 GB de RAM. Desigur, slotul microSD permite instalarea unui card de pana la 512 GB, asa ca utilizatorii pot sta linistiti din acest punct de vedere.

Noul terminal ruleaza Android 9 Pie din fabrica si are un scanner de amprenta pozitionat central pe capacul din spate. Portul de curent si date este unul USB-C iar acumulatorul de 4000 mAh suporta incarcare rapida de 15W. Galaxy A20s va fi disponibil in culorile negru, albastru, verde si rosu.