Samsung anunta Galaxy M31 Prime

/, Blog, Samsung/Samsung anunta Galaxy M31 Prime

Seria Galaxy M va primi in curand un nou membru, denumit M31 Prime. Amazon a inceput deja sa ii faca reclama sub numele de Galaxy M Prime, insa cei care au inspectat codurile paginilor gigantului de comert electronic au vazut ca este vorba intr-adevar despre M31 Prime.

Potrivit lui Amazon, Galaxy M31 Prime va avea un procesor Exynos 9611 si 6 GB de RAM, fiind oferit in doua versiuni de stocare, de 64 si 128 GB. Chiar daca memoria integrata pare redusa, prezenta unui slot microSD ofera posibilitatea de a adauga pana la 512 GB, ceea ce este deja mai mult decat ar avea nevoie un utilizator obisnuit.

Acumulatorul are o capacitate impresionanta, stocand nu mai putin de 6000 mAh. Incarcarea nu va fi cea mai rapida, deorece M31 Prime suporta doar 15W prin portul USB-C. Cu toate ca seria M este una cu preturi modeste, M31 Prime va avea un total de cinci camere. Cea de selfie are un senzor de 32 MP care poate filma 4K si slow-motion, in timp ce modulul principal are o camera de 64 MP, alaturi de una ultrawide de 8 MP, una macro de 5 MP si un senzor de adancime de 5 MP.

Scannerul de amprenta este pozitionat pe spatele confectionat din plastic, iar pe lista de functionalitati vedem inclusa si mufa jack de 3.5mm. Nu stim inca ce fel de ecran Samsung va avea M31 Prime, singurul detaliu fiind crestatura centrala in forma de picatura de apa. Dat fiind ca modelele anterioare M31 si M31s au displayuri AMOLED de 6.4” si respectiv 6.5”, ne asteptam ca si M31 Prime sa aiba unul similar.

Urmeaza sa aflam in scurt timp si pretul cu care va veni acest telefon, el fiind asteptat sa se situeze undeva intre 200 si 250 de euro.