Samsung anunta Galaxy S20 Tactical Edition

/, Samsung/Samsung anunta Galaxy S20 Tactical Edition

Samsung a anuntat o noua editie a flagshipului S20, creata pentru agentiile guvernamentale si lucratorii din armata. Galaxy S20 Tactical Edition (TE) este un S20 “pe steroizi” care vine cu diverse imbunatatiri atat pe partea de hardware, cat si pe cea de soft.

El a fost gandit pentru o integrare cat mai buna cu echipamentele tactice folosite de utilizatorii avuti in vizor, si vine si cu o arhitectura DualDAR, care ofera doua nivele de criptare. S20 Tactical Edition suporta multiple moduri de comunicare, care includ 5G, Wi-Fi 6, Private SIM si un radio CRBS. A fost adaugat un mod de vedere pe timp de noapte care permite unui utilizator sa vizualizeze in conditii bune ecranul chiar daca poarta un dispozitiv militar cu vedere in infrarosu

Telefonul se poate debloca si in mod landscape. Modul “Avion” a fost redenumit “Stealth”, iar modul DeX este si el prezent. Terminalul vine cu o carcasa extrem de robusta, care il protejeaza de jur-imprejur, in timp ce marginile pronuntate apara foarte bine intregul ecran Samsung Dynamic AMOLED de 6.2″. Procesorul a ramas Snapdragon 865, cu 12 GB de RAM, in timp ce stocarea de 128 GB poate fi extinsa pana la 1 TB cu un card microSD, iar capacitatea acumulatorului a ramas neschimbata, la valoarea de 4000 mAh.

Nu se stie insa daca S20 Tactical Edition va fi disponibil doar pentru agentiile guvernamentale, ori clientii obisnuiti vor avea si ei acces la acest telefon. La fel, nu avem inca nici o idee despre pretul final de vanzare al terminalului, insa Samsung afirma ca el va deveni disponibil in cel de-al treilea trimestru al acestui an.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.