Samsung anunta S10+ Olympic Games Edition

/, Blog, Samsung/Samsung anunta S10+ Olympic Games Edition

Samsung si-a legat numele de jocurile olimpice inca din 1998 si de atunci a fost unul din sponsorii mari ai competitiei, avand un contract ce ruleaza pana in 2028. La fel, la fiecare editie a acestei intreceri, a dezvaluit un model aniversar al unui flagship, asa ca o versiune dedicata Olimpiadei de la Tokyo din 2020 era chiar asteptata. Pana acum am avut de-a face cu Galaxy Note 8, S7 Edge, Note 3 si Galaxy Note-ul de debut.

De data aceasta este vorba despre un model editie limitata de S10+ care primeste “tratamentul olimpic”. Este, asa cum estimam, modelul de varf al gamei, ales in versiunea sa Prism White, si va fi oferit in parteneriat cu providerul japonez de telefonie mobila Docomo, al carui logo este inscriptionat pe spatele din sticla al telefonului, deasupra celui al jocurilor olimpice Tokyo 2020.

Pretul la care va fi disponibil Samsung S10+ Olympic Games Edition este in jur de 1000$, dar nu avem inca certitudinea ca acest model va fi exportat si catre alte piete. In orice caz, Samsung a anuntat ca va fabrica doar zece mii de unitati, asa ca fanii competitiei ar trebui sa se grabeasca daca isi doresc sa puna mana pe acest telefon.

S10+ Olympic Games Edition vine acompaniat de o pereche de casti wireless Galaxy Buds ce poarta aceeasi inscriptie festiva. Desi nu avem de-a face decat cu diferente de ordin estetic, cei care comanda acest telefon se vor putea bucura si de continut dedicat legat de Olimpiada de la Tokyo. In trecut, Samsung chiar a facut streaming in mediul Virtual Reality ale celor mai captivante probe olimpice si a oferit aplicatii specializate.

E destul de probabil ca acest telefon sa fie cel cu varianta de stocare de 512 GB si 8 GB de RAM, intrucat cel de top se vinde in general mai scump. Totusi, va puteti bucura pe deplin de cele mai noi tehnologii ale koreenilor si de cel mai performant ecran Samsung de pana acum, cel putin pana la lansarea lui Galaxy Note 10.