Samsung anunta un program de buy-back pentru S20

/, Blog, Samsung/Samsung anunta un program de buy-back pentru S20

Samsung a dat recent publicitatii intentia de a initia un program de buy-back pentru toate terminalele din gama S20. Acest program este targetat pe doi ani, iar producatorul koreean afirma ca este dispus sa plateasca pana la 50% din suma pe care au platit-o clientii la achizitionarea respectivului telefon.

Tot ce aveti de facut ca sa intrati in acest program este sa va inscrieti pe site-ul Samsung, unde va trebui sa oferiti informatii despre telefonul proaspat cumparat. Dupa doi ani, Samsung se obliga sa va cumpere inapoi acel telefon, oferindu-va pana la jumatate din pretul de achizitie, in cazul in care starea terminalului este una buna.

Asta se traduce in aproape 800 de euro pentru un Samsung Galaxy S20 Ultra de 512 GB la capatul superior al recompenselor, in timp ce un S20 5G de 128 GB ar aduce cu sine o economie de cam 500 euro, sume deloc de neglijat daca la doi ani dupa achizitie v-ati dori un telefon nou.

Unul din cele mai interesante aspecte ale acestui program de buy-back este faptul ca ar putea fi acceptate inclusiv telefoanele cu displayul spart si care, in mod normal, ar avea nevoie de o inlocuire ecran Samsung. Ce pare mai important e este faptul ca producatorul cere imperios ca laturile si spatele telefonului sa nu aiba sparturi sau ciobituri, urmele normale de uzura fiind acceptate.

Totusi displayurile cu pete negre sau pixeli morti nu vor fi admise, iar refuzul se aplica si celor cu urme de coroziune, distrugeri produse de contactul cu apa, ori telefoanelor aflate pe un blacklist.

De retinut e si faptul ca cei care vor opta pentru buy-back nu vor primi bani, ci un voucher cu care vor putea cumpara doar produse Samsung noi, fie ele telefoane ori tablete.