Samsung ar lucra la un Galaxy Note mai ieftin

/, Blog, Samsung/Samsung ar lucra la un Galaxy Note mai ieftin

Sammobile au descoperit o informatie care pare sa indice faptul ca Samsung ar putea pregati o versiune mai ieftina de Galaxy Note. Pe scurt, Sammobile au descoperit mentionat un terminal cu numele de cod SM-N770F, in care litera N semnifica in mod neechivoc un telefon al seriei Note. Mai mult, acest nume de cod este foarte apropiat ca sintaxa de cel al lui Galaxy Note 3 Neo, care era SM-N750.

Samsung ar putea asadar fabrica un model de Note mai ieftin, cu cateva specificatii inferioare, care sa ii permita sa tina pretul scazut, dar care sa ofere fanilor phableturilor koreene un telefon entry-level convenabil.

Deja multa lume se intreaba cat de mult va downgrada Samsung un asemenea Note ca sa il faca suficient de ieftin pentru a deveni foarte popular. Cel mai probabil vom vedea un phablet echipat cu un procesor modest si cu maxim 6 GB de RAM, in timp ce stocarea ar putea fi de maxim 128 GB. Totusi, nimic nu ii impiedica sa adauge un slot microSD care sa rezolve problema stocarii.

Multi fani Samsung si-au exprimat deja dezideratele legate de acest model ieftin de Note. Cel mai des a fost invocat un ecran Samsung mai mic, intre 6.2″ si 6.4″, cu rezolutie FullHD si raport de aspect 16:9. Pe de alta parte, aceleasi voci au sustinut demersul lui Samsung de a imbunatati camerele, desi nu avem nici o garantie ca acest Note ieftin va beneficia de noii senzori la care lucreaza koreenii. Totusi, avand in vedere precedentul lui A70s, nu ne-ar mira ca acest Galaxy Note sa fie foarte bine echipat la acest capitol.

Ramane sa asteptam noi vesti din tabara lui Samsung, in speranta ca vom avea in curand detalii mai ample legate de un nou Note cu pret accesibil.