Samsung ar putea fabrica un Galaxy Z Flip Lite

/, Blog, Samsung/Samsung ar putea fabrica un Galaxy Z Flip Lite

In ciuda multiplelor zvonuri legate de o versiune mai ieftina a lui Galaxy Z Fold, unul din cei mai buni tipsteri din industria de mobile spune ca exista o posibilitate destul de mare ca acest proiect sa fi fost abandonat in favoarea altuia. Informatia vine de la analistul Ross Young de la DSCC, ale carui previziuni s-au bucurat de o acuratete mare pana in acest moment.

Intr-o postare pe Twitter, Young spune ca nu a mai auzit nicaieri pomenindu-se despre Z Fold Lite, dar ca in schimb, are informatii care includ un nume nou pe lista, si anume Galaxy Z Flip Lite. Mai mult, se pare ca acest terminal ar urma sa fie echipat cu un ecran Samsung flexibil care utilizeaza UTG (Ultra Thin Glass). Desigur, informatia este inca destul de lacunara, mai ales daca tinem cont de faptul ca producatorul koreean a mentionat in mod oficial ca intentioneaza sa fabrice versiuni Fan Edition (FE) ale mai multor telefoane in viitor.

Samsung incearca sa impamanteneasca o noua gama de produse FE, care sunt versiuni bazate in foarte mare parte pe telefoanele cele mai avansate, dar care au suferit downgrade-uri minore si care pot fi vandute cu preturi mai accesibile. In cazul lui Galaxy Z Flip Lite, am putea avea parte de capace din plastic in locul celor din sticla.

Date fiind conditiile economice la nivel mondial cauzate de pandemie, nu ne-ar mira deloc sa vedem cum Samsung isi regandeste politica de vanzari, dovedit fiind faptul ca telefoanele cu specificatii bune dar cu preturi mai mici se bucura de un succes comercial in randul tuturor producatorilor.

Inclusiv Apple, recunoscuti pentru gama elitista de produse oferite pana acum, au adoptat o noua bordare, intelegand nevoia de a pune pe piata telefoane cu preturi scazute. Iar vanzarile de iPhone XR si SE 2020 au aratat ca publicul le-a primit cu entuziasm. Asadar, ne putem astepta sa vedem un Galaxy Z Flip Lite lansat undeva la inceputul lui 2021, sau poate chiar alaturi de generatia a treia a acestui terminal.