Samsung ar putea lansa in curand un nou Galaxy, A21s

/, Blog, Samsung/Samsung ar putea lansa in curand un nou Galaxy, A21s

FCC (Federal Communications Commission) a eliberat un certificat pentru un nou terminal Samsung pe care il asteptam in curand. Este vorba despre Galaxy A21s, care a aparut si in documentatia celor de la Geekbench, iar acest lucru inseamna ca nu va trebui sa mai asteptam prea mult pana cand koreenii vor lansa acest nou terminal.

El are numele de cod SM-A217M si va veni cel mai probabil in culorile albastru, alb, negru si rosu. Desi nu exista inca informatii certe despre ce tip de ecran Samsung va fi folosit pe A21s, stim macar ca diagonala displayului va fi de 6.45″. Telefonul va suporta incarcare rapida de 15W si va avea cel mai probabil un port USB-C, posibil alaturi o mufa jack stereo de 3.5mm pentru casti, ca mai toate telefoanele din gama medie de pret a producatorului.

Conform FCC, stim ca A21s va functiona in benzile de frecventa GSM1900, LTE2, WCDMA1900, WCDMA1700 LTE66, LTE41, si GSM850, operand si cu Wi-Fi dual-band. Se pare ca acest telefon vine cu un procesor Exynos 850 si 3 GB de RAM, rulanda Android 10 si One UI din fabrica.

Ce e oarecum dezamagitor e ca el ar putea avea stocarea de baza de doar 32 GB. Desigur, un slot microSD ar rezolva aceasta problema, dar a lansa telefoane noi in 2021 cu doar 32 GB de stocare pare un pic ciudat, indiferent de gama de pret.

La capitolul camere, A21s ar urma sa aiba doua principale, din care una de 24 MP si probabil inca una macro de 2 MP, plus o camera de selfie de 8-12 MP. Scannerul de amprenta va fi unul obisnuit, pozitionat central pe spatele terminalului.

Asteptam in continuare vesti despre pret si data la care s-ar putea lansa noul Galaxy A21s.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.