Samsung ar putea lansa patru versiuni de Note 10

/, Blog, Samsung/Samsung ar putea lansa patru versiuni de Note 10

2019 a fost un an extrem de productiv pentru Samsung, macar in ceea ce priveste numarul de telefoane anuntate. Cel mai recent zvon din tabara koreeana vizeaza viitorul phablet al companiei, Galaxy 10. Este posibil sa avem de-a face cu nu mai putin de patru versiuni ale acestui super-telefon acest an, fiecare adresandu-se unui segment de clienti cu un anumit orizont de asteptari.

Stiam deja ca Samsung ar avea planuri pentru un Note 10 cu conectivitate 5G si ca ar putea lua in calcul si o versiune de Note cu un ecran ceva mai mic. Ei bine, koreenii au combinat aceste doua caracteristici si ar putea rezulta patru versiuni ale phabletului in cauza.

Doua ar urma sa fie compatibile 5G, in timp ce celelalte ar ramane la standardul actual, 4G/LTE. Expertii din industrie estimeaza ca Note 10 in versiunea de top va avea un ecran cu diagonala de 6.75″, in timp ce modelul mai mic ar putea primi un ecran de 6.28″. Specificatiile acestor doua modele ar urma sa fie aproape identice, cu doar mici diferente de hardware intre ele.

Cel mai interesant zvon nu il reprezinta insa conectivitatea 5G, ci faptul ca unul din aceste phableturi ar putea avea un ecran plat. Fanii Samsung au salutat reintroducerea displayului fara margini curbate odata cu telefonul S10e, iar producatorul koreean se pare ca nu a ramas insensibil la acest val de apreciere. Este posibil ca Note-ul cu ecran plat sa fie exclusiv cel in varianta cu ecran mic, asa cum s-a intamplat cu familia S10.

Versiunile mici ar urma sa aiba un modul cu trei camere, in timp ce modelele mari ar primi o a patra. Nu avem inca nici o informatie asupra bateriilor pe care Samsung le va instala in aceste dispozitive, dar majoritatea analistilor se asteapta ca bateria sa fie de 4500 mAh, cea mai recenta adaugare in familia koreenilor.

Se pare ca Note 10 va pastra decupajele pentru camerele de selfie introduse cu seria S10, iar acest detaliu nu ii multumeste chiar pe toti potentialli clienti, intrucat unii din ei prefera un ecran intreg, fara portiuni lipsa. O inlocuire sticla Samsung va fi destul de costisitoare in cazul lui Note 10, si asta nu din cauza dimensiunilor ecranului, ci din cauza ca scannerul de amprenta este integrat in display.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.