Samsung ar putea lansa un Note 10 mai mic

/, Blog, Samsung/Samsung ar putea lansa un Note 10 mai mic

Cele mai recente zvonuri din tabara Samsung indica posibilitatea ca Galaxy Note 10 sa apara si intr-o versiune mai mica. Producatorul koreean ar putea incerca sa replice filozofia adoptata cu familia S10 si sa dezvaluie o versiune mai mica si mai ieftina a viitorului phablet Note. Urmand exemplus lui S10e, acest terminal s-ar putea numi Note 10e si ar putea avea un ecran ceva mai mic.

S10e s-a bucurat de o primire foarte buna, in special in randul celor care isi doreau un flagship nou dar care sa aiba un pret mai accesibil. Desi echipat cu acelasi procesor ca si fratii mai mari, S10e a venit cu un ecran plat si unele caracteristici mai modeste in comparatie cu S10 si S10+, lucru care i-a permis lui Samsung sa scada pretul.

La fel, versiunea “mica” a lui Note 10 ar putea deveni un phablet mai accesibil si si-ar putea castiga repede o sumedenie de adepti printre fanii Samsung. Note 10 in versiune “full” ar urma sa aiba un ecran cu diagonala de 6.7″, in timp ce Note 10e ar putea beneficia de un display de 6.4″. Iar din cauza ca marginile ecranelor sunt din ce in ce mai inguste, Note 10e ar putea oferi o suprafata de utilizare de-a dreptul generoasa in ciuda dimensiunilor mai reduse. Mai mult, Samsung ar putea instala un ecran plat pe Note 10e, crescand si mai mult confortul in utilizare, in special impreuna cu stylusul S-Pen.

Daca ne luam dupa raspunsurile cercetarilor de piata, ecranul plat al lui S10e s-a bucurat de o popularitate surprinzatoare, in detrimentul ecranelor curbate de tip Edge. E de asteptat ca Samsung sa asculte de preferintele clientilor si sa fabrice un ecran plat pentru versiunea mai mica a lui Note.

Cel mai probabil o inlocuire sticla Samsung va fi imposibila, fiind nevoie de schimbarea intregului ecran in cazul in care il deteriorati. E de asteptat ca Note 10, in ambele sale variante de marime sa aiba scanner de amprenta de tip ultrasonic, care este sudat de ecran, separarea modulului tactil de sticla nemaiputand fi realizata.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.