Samsung ar putea livra patru noi telefoane flexibile in 2021

/, Blog, Samsung/Samsung ar putea livra patru noi telefoane flexibile in 2021

Unul din cele mai interesante zvonuri legate de viitorul telefoanelor Samsung este cel care vine de la o publicatie koreeana care spune ca gigantul ar planui sa lanseze nu mai putin de patru modele flexibile in decursul anului care vine. Desi nu exista confirmari oficiale in acest sens, SamMobile a citit cumva printre randuri si spune ca o asemenea posibilitate nu este iesita din comun.

Ei spun ca Samsung ar urma sa livreze doua modele succesoare ale lui Z Fold si doua pentru Z Flip. Nu se pomeneste nicaieri, cel putin deocamdata, atributul “Lite”, insa ne asteptam ca macar unul din viitoarele dispozitive sa mearga pe acesta reteta. La fel exista si posibilitatea ca unul din aceste patru terminale sa faca parte din gama Fan Edition (FE), care s-a dovedit a fi un succes rasunator prin intermediul lui S20 FE.

Unul din cele doua Z Fold ar putea fi adresat in mod special pietei din China, fara a fi facute specificari despre ce l-ar diferi de modelul gandit pentru celelalte piete. Viitoarele versiuni de Z Flip ar urma si ele sa fie diferite, atat in ceea ce priveste hardware-ul si performantele, adauga SamMobile, probabil referindu-se la zvonurile legate de existenta planurilor pentru un Z Flip Lite.

Sursa mentioneaza ca toate noile telefoane cu ecran Samsung flexibil ar urma sa fie compatibile 5G, desi nu ne-ar mira sa existe si macar o versiune LTE. Experienta recenta a aratat ca nu toti clientii sunt in cautare de telefoane 5G si nici nu sunt dispusi sa plateasca in plus pentru o functionalitate pe care inca nu o pot utiliza la capacitate maxima –  din nou, un exemplu excelent oferit de optiunile disponibile pentru S20 FE.

Raportul mentionat mai spune si ca Samsung nu ar fi pus defel capat incercarilor lor de a crea noi tipuri de ecran flexibile cu formate neobisnuite. Unul din aceste proiecte se refera la un display care se poate rula, koreenii nefiind insa primii care s-au gandit la asa o solutie. Insa asemenea telefoane nu sunt asteptate prea curand, estimandu-se un termen de minim 2-3 ani pana la dezvoltarea unor produse cu sanse de viabilitate comerciala.